peki o arşivden nasıl eledin canmBirkaç ay sürekli gelinlik tasarımlarına baktım. Hangi kalıplar bana yakışır diye arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulundum. Beğendiğim tum modellerin fotoğrafını topladım bi klasörde arşiv yaptım kafayı bozmuş gibiydim gelinlikle
Gelinlikçi hangisini dikebilir kıstasına gore karar verdim. Mesela çok zarif bir aski istiyordum bir turlu anlayamadı ve farklı modeller uygulamaya kalktı ben de straplezde karar kıldım.peki o arşivden nasıl eledin canm
Elbette standart ustu olması lazım. Ben 165cm. Topukluyla hoş göründü. Kısa boya kesinlikle yakışmıyor. Bence iri yarılara a kesim kısalara prenses ve uzun incelere de balık yakışıyor en çok.Yakışmış gelinlik. Bu tür gelinlikler için uzun boy olması gerekmiyor mu canım. Kısa boylulara da yakışır mıtutawua
ben 1.60 ım kilomda 49Elbette standart ustu olması lazım. Ben 165cm. Topukluyla hoş göründü. Kısa boya kesinlikle yakışmıyor. Bence iri yarılara a kesim kısalara prenses ve uzun incelere de balık yakışıyor en çok.
Prenses yakışacaktır instagramda banuguvendesignstudio diye bir hesap var şahane gelinlikler var. Ayrıca annaperenna da muhteşem gelinlikler dikiyor. Oradan da fikir alabilirsinben 1.60 ım kilomda 49
nişanlım 1.88
prenses model beğeniyorum
balığa cesaret edemem açıkçası düşünmüyorumda. fakat senin önerin nedir canm nasıl bir şey tercih etmeliyim.
ikiside mi instagram canmPrenses yakışacaktır instagramda banuguvendesignstudio diye bir hesap var şahane gelinlikler var. Ayrıca annaperenna da muhteşem gelinlikler dikiyor. Oradan da fikir alabilirsin
evetikiside mi instagram canm
teşekkürler canm başka neler önerirsin bu evrede
Kızlar pek tercih edilmese de bence bir kadına en çok yakışan modellerden.
Ben çok isteyerek diktirdim ve pişman olmadım:) Ancak eteğin başlangıç yerini titizlikle seçmeniz gerekiyor yoksa gelinlik rezil de olabilir. Kimi belinin bitiş kısmından başlatmış olduğundan çok daha geniş görünmüş. Tam popo bitimi olursa enn güzel görüntüyü yakalarsınız
Eki Görüntüle 1653090 Eki Görüntüle 1653091 Eki Görüntüle 1653092 Eki Görüntüle 1653095 Eki Görüntüle 1653096
Çok tesekkur ediyorum canım. Biraz düğün dernek islerinde radikal bir tutum sergiledim. O ne der bu ne der demektense nasıl istiyorsam öyle yaptım. İyi ki de öyle olmuş içinde ukte kalan bir şey yok çok şükür.Ne kadar hoş benim boyumda uzun ama cesaret edememiştim güzel taşımışsınız ayrıca saçların doğallığı bayıldım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?