LaLim Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2011 3 0 36 İstanbul 15 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLim #1 Kızlar merhaba bir şey öğrenmek istiyorum yarım ayı sadece tek olarak kullanabılırmıyım :26: yoksa yanlarada tek parça olması gerekiyormu ? tşkler şimdidennn
Kızlar merhaba bir şey öğrenmek istiyorum yarım ayı sadece tek olarak kullanabılırmıyım :26: yoksa yanlarada tek parça olması gerekiyormu ? tşkler şimdidennn
dchdr Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2009 33 0 86 Ankara 11 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLim #2 bende merak ettim. bilen yok mu
Krasivaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2010 185 0 96 İstanbul 6 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLim #3 saçınız kısaysa çok belli olur.benimkiler belime çok yakın dolgunluk veriyor sadece.yoksa güzel durmuyor.
saçınız kısaysa çok belli olur.benimkiler belime çok yakın dolgunluk veriyor sadece.yoksa güzel durmuyor.
J jewel1905 Guru Kayıtlı Üye 11 Ekim 2011 61 2 296 Muğla 24 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLim #4 benim iki tane yarım ayım var alt alta takınca anca yetiyor tek bir tanesi pek yeterli gelmiyor bana bir de düz fön çekip yana alıyorum saçlarımı o zaman hiç belli olmuyor
benim iki tane yarım ayım var alt alta takınca anca yetiyor tek bir tanesi pek yeterli gelmiyor bana bir de düz fön çekip yana alıyorum saçlarımı o zaman hiç belli olmuyor