- 10 Aralık 2021
- 18
- 8
- 1
- Konu Sahibi denizozalt
-
Haklısınız dua etmekten başka çarem yokCalar,merak buyurma..
Eden buluyor son tahlilde..
Bir erkek için bu hale gelmek gülünç demişsiniz siz de farkındasınız işte, değmez. Kendi çamurunda boğulsun size sıçramasın boşverinKızlar aylarca beni seviyorum , aşığım diyerek kandırmış “ben seni hiçbir zaman sevmedim eğlenmek hoştu sadece yazık ne hale gelmişsin keşke hiç yaşanmasaymış dedi ve bunun gibi birçok kırıcı cümleler o kadar ağırdı ki günlerdir uyuyamıyorum galiba şu an bir başkasıyla beraber keyfi yerinde Allah’a çok dua ediyorum ahım tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama bu yaşattıkları önüne çıksın istiyorumbirde diyor ki seni her yerden engelleyeceğim görüp görüp ah etme olan bana olmasın diyor böyle pişkin pişkin Böyle biri için artık dönsün denmez karakterine bakın ama istiyorum yaşamadan ölmesin biliyorum bir erkek için bu hale gelmek gülünç ama sözleriyle beni hasta etti ona bir kez yalanım bile olmadı sadık şekilde sevdim saydım böyle birini kaybetmenin pişmanlığı bir gün kapısını çalsın istiyorum
Bizde bir söz var uzun saçlının ahı tutar inan onun hiç bir işi rast gitmez ve yaşattıklarını yaşayacak sen sabırlı olKızlar aylarca beni seviyorum , aşığım diyerek kandırmış “ben seni hiçbir zaman sevmedim eğlenmek hoştu sadece yazık ne hale gelmişsin keşke hiç yaşanmasaymış dedi ve bunun gibi birçok kırıcı cümleler o kadar ağırdı ki günlerdir uyuyamıyorum galiba şu an bir başkasıyla beraber keyfi yerinde Allah’a çok dua ediyorum ahım tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama bu yaşattıkları önüne çıksın istiyorumbirde diyor ki seni her yerden engelleyeceğim görüp görüp ah etme olan bana olmasın diyor böyle pişkin pişkin Böyle biri için artık dönsün denmez karakterine bakın ama istiyorum yaşamadan ölmesin biliyorum bir erkek için bu hale gelmek gülünç ama sözleriyle beni hasta etti ona bir kez yalanım bile olmadı sadık şekilde sevdim saydım böyle birini kaybetmenin pişmanlığı bir gün kapısını çalsın istiyorum
Sessizce veya medeni bir şekilde ayrılıp gitseymiş en azından keşke. Gerek var mıydı öyle laflara. Siz gönlünüzü ferah tutun daha iyisi sizi bulur umarım. Ama karşı taraf da kahrolsun pişman beter olsun diye beklemeyin zira kötülere bir şey olmuyor örneğini yaşadımKızlar aylarca beni seviyorum , aşığım diyerek kandırmış “ben seni hiçbir zaman sevmedim eğlenmek hoştu sadece yazık ne hale gelmişsin keşke hiç yaşanmasaymış dedi ve bunun gibi birçok kırıcı cümleler o kadar ağırdı ki günlerdir uyuyamıyorum galiba şu an bir başkasıyla beraber keyfi yerinde Allah’a çok dua ediyorum ahım tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama bu yaşattıkları önüne çıksın istiyorumbirde diyor ki seni her yerden engelleyeceğim görüp görüp ah etme olan bana olmasın diyor böyle pişkin pişkin Böyle biri için artık dönsün denmez karakterine bakın ama istiyorum yaşamadan ölmesin biliyorum bir erkek için bu hale gelmek gülünç ama sözleriyle beni hasta etti ona bir kez yalanım bile olmadı sadık şekilde sevdim saydım böyle birini kaybetmenin pişmanlığı bir gün kapısını çalsın istiyorum
Lütfen bunu kendinize yapmayın.Kızlar aylarca beni seviyorum , aşığım diyerek kandırmış “ben seni hiçbir zaman sevmedim eğlenmek hoştu sadece yazık ne hale gelmişsin keşke hiç yaşanmasaymış dedi ve bunun gibi birçok kırıcı cümleler o kadar ağırdı ki günlerdir uyuyamıyorum galiba şu an bir başkasıyla beraber keyfi yerinde Allah’a çok dua ediyorum ahım tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama bu yaşattıkları önüne çıksın istiyorumbirde diyor ki seni her yerden engelleyeceğim görüp görüp ah etme olan bana olmasın diyor böyle pişkin pişkin Böyle biri için artık dönsün denmez karakterine bakın ama istiyorum yaşamadan ölmesin biliyorum bir erkek için bu hale gelmek gülünç ama sözleriyle beni hasta etti ona bir kez yalanım bile olmadı sadık şekilde sevdim saydım böyle birini kaybetmenin pişmanlığı bir gün kapısını çalsın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?