Yalnız o kedileri seven çok tatlı biri değil mi ya, denk gelince ben de bakıyorum videolarına . Din adamları böyle olmalı bence kesinlikle.Kedileri seven kıvırcık değilHatta saçları epey seyrek ama ona böyle çok yorum yazan oluyor hayranım ölüyorum bitiyorum keşke sizinle evlensem falan diye
Evet kıvırcık olan ve kedileri seven aynı kişi değilmis kaşları alınan ve kedileri seven de aynı kişi olmadığına göre üç farklı kişi olduÖlüyorum
Benim bildiğim kaşını alan ve kedileri seven iki ayrı hafız var, kıvırcığı tanımıyorum
Çok dindar ünlüde var olmazmı yaniO zaman dindar olmazdi
Iıh öyle olmaz ablaÇok dindar ünlüde var olmazmı yani
Düz saçlı buldum olmazmıEvet kaşları alınmış , kıvırcık saçlı ve kedileri seven kendini dindar olarak tanıtan bir adam aranıyor
İlla yarı ünlü olacak yani sjksjksjskIıh öyle olmaz abla
Işler iyice karıştıDüz saçlı buldum olmazmı
En son bu noktadaydik aslında bende hiç kimseyi tanımıyormusum bı kaşları alınani biliyordumEvet kıvırcık olan ve kedileri seven aynı kişi değilmis kaşları alınan ve kedileri seven de aynı kişi olmadığına göre üç farklı kişi oldusınav sorusu gibi oldu belki de kaslarını alan ve saçları seyrek olan kişi aynıdır offf kafam karıştı
Bulacaz sonunda yeminle vallaIşler iyice karıştı
En son bu noktadaydik aslında bende hiç kimseyi tanımıyormusum bı kaşları alınani biliyordum
Ay şu uyuz uyuz mıy mıy konuşan miBegendiginiz kisi o genc kivirci sacli olan adam mi? Merak ettim
Beni biraz aydinlandim ama bence de konu sahibi açıklık getirseBulacaz sonunda yeminle valla
Masallah hocam maşallah benden güzel kaşlarıFoto eklemeye korkarım adam hafız çarpılırım falan
Trt ramazan sevinci programında tanınmıştı, google a metroseksüel hafız yazınca profili çıkıyor
Dindara göre de taktik var diyorsunKim ilk önce onu soyle ona göre yazıcam taktiklerimi
Atıyor ortaya bombayı araki bul hafızıBeni biraz aydinlandim ama bence de konu sahibi açıklık getirse
Kaşları alınmış olan miAtıyor ortaya bombayı araki bul hafızıdüz saçlı buldum kaslarıda var abinin
Ne sandın bende her türlüsüne taktik varDindara göre de taktik var diyorsun
Yes yesss maşalahhh orman gibi gürKaşları alınmış olan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?