Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorduğunuz soru neydi ki sizden kişisel bilgiler istiyor.?ayrıca diğerlerinden bir farkım olmayacak derken ne demek istediniz?hangi insanlar bunlar ve nasıl davranıyorlar ki siz farkedilmek için, bir fark yaratmak istiyorsunuz?tiktokdan birisini de önemseyip, aşık olmak da .....

Bir ağrı kesici için akıldan anında çıkar...

Begendiginiz kisi o genc kivirci sacli olan adam mi? Merak ettim
Aslında pr calismasi bu..
O sitenin medya uzmanı bu kızımızı reklam yapması,merak uyandırması,halkı galeyana getirmesi için salmış buraya.
Hem dindar hem yakışıklı hem de çok teklif alan şeklinde betimlemelerle de merakı koruklemeye çalışıyor.
Çok reklam yahu

Evet kaşları alınmış , kıvırcık saçlı ve kedileri seven kendini dindar olarak tanıtan bir adam aranıyor
Kedileri seven kıvırcık değil Hatta saçları epey seyrek ama ona böyle çok yorum yazan oluyor hayranım ölüyorum bitiyorum keşke sizinle evlensem falan diye

Kedileri seven kıvırcık değil Hatta saçları epey seyrek ama ona böyle çok yorum yazan oluyor hayranım ölüyorum bitiyorum keşke sizinle evlensem falan diye
Ahahaha hiç birini tanımıyorum ya ben tüm bulguları birleştirdim ama merak ettim bu kadar hayran nasıl olunuyor. Ben ünlü hayranlığını da anlamam mesela .

Dini bir soru sordum diyorsun, hayırdır sorunun cevabı kişiden kişiye, isimden isime, hatta meslekten mesleğe değişiyor mu? Allah aşkına biraz mantıklı olun da, böyle din tüccarlarına kapılmayın.
Spam olup olmadığımı soruyormuş kendisi.Ama evet bende sizin gibi düşündüm ve soyledim ne alaka diye biraz bir iki birşey yazınca bana tanismadiginiz birisi ile atarli bir şekilde konuşmak doğru değil dedi

Instagram ve youtube bazında davudi bir sesle dini sohbetler eden pek çok sayfa var, çoğu da genç abiler.
Hoşlanmış olabilirsiniz çok normal, ama size işinizi vesaire sorması çok çirkin değil mi? Adam resmen eleme yapıyor. Stabil kalın bir süre geçer bu hoşlantı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…