Doğuma Hazırlık yarı ortopedik bebek yatağı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yamisy

Duduşlum :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
994
42
73
merhaba kızlar ben bebeğime yarı ortopedik bebek yatağı almak istiyorum. yatağı nereden alabilirim? hangi markadan ve mağazadan? sizler nerden aldınız ve memnun musunuz?

Arkadaslar ben de yatak konusunda cok kararsizim. Visco mu yari ortopedik mi alsam karar veremiyorum.
internette cok arastirdim kkafam karisti.
Yari ortopedik daha mantikli geliyor. Kullanan arkadaslar yardimci olabilir misiniz?

Arkadaslar ben de yatak konusunda cok kararsizim. Visco mu yari ortopedik mi alsam karar veremiyorum.
internette cok arastirdim kkafam karisti.
Yari ortopedik daha mantikli geliyor. Kullanan arkadaslar yardimci olabilir misiniz?

Canim bende yari ortopedik alicam fakat hangi markanin hangi yatagi iyidir bilemiyorum bilenlerden yardim istemiştim ama hala bi cvp yok inşallah bi yanit buluruz :))

Canim bende yari ortopedik alicam fakat hangi markanin hangi yatagi iyidir bilemiyorum bilenlerden yardim istemiştim ama hala bi cvp yok inşallah bi yanit buluruz :))

Aynen :) ben de bilemiyorum.. kullanan arkadaslar yardimci olurlarsa coookk mutlu olacagim..

bu konuda "hiç kimsenin" bi bilgisi yok galibaa...... galibaa herkes bebeğini kendi yanında, yatağında yatırıyo, kocayı kanepeye gönderip.... 200e yakın kişi açıp okumuş ama bir kişi bile şu markanın şu yatağı diye bişe dememiş.... anlaşılan kendi göbeğimi kendim kescem

Son düzenleme:
bende bunu araştırıyorum sordum ama cvp yok kimseden.Fikri olan biri varsa yazsın lütfen.:49:

niye visco yatak almıyorsunuz.ben şimdi ebebekte müsteri temsilcisine sordum o :1:da yazmaya çalışıyor

niye visco yatak almıyorsunuz.ben şimdi ebebekte müsteri temsilcisine sordum o :1:da yazmaya çalışıyor

canım bebeğin kemik gelişimi için visco önermiyorlar, en azndan bi sürelğine :34:

lütfen kullanan birileri bişey söylesin artık :3: doğurdum doğuruciiim :30:

canım bebeğin kemik gelişimi için visco önermiyorlar, en azndan bi sürelğine :34:

lütfen kullanan birileri bişey söylesin artık :3: doğurdum doğuruciiim :30:

canım kardeşim geldiğinde özellikle beni visco yatak alma konusunda uyardı..bebeğin vucudu gelişmediği için çok yumuşak zeminin içine girip hareket edemiyormuş..yani bir nevi kemiklerinin gelişmesini önlüyormuş..yarı ortopedik demişti o da bana...

canım kardeşim geldiğinde özellikle beni visco yatak alma konusunda uyardı..bebeğin vucudu gelişmediği için çok yumuşak zeminin içine girip hareket edemiyormuş..yani bir nevi kemiklerinin gelişmesini önlüyormuş..yarı ortopedik demişti o da bana...

evet aynen öyle oluyo... sert zeminde yatmaları gerekiyomuş.. en azından ilk 6 ay böyle yapmak lazımmış... sonra da yapılır ama genelde 6 ayda yatak değişiyolar ya heralde bu süreyi onlar için vermişler... yarı ortopedik bulsam viscoyu atıcam köşeye ama bulamıyorum ki hangi yatak iyidir sağlıklıdır bilmiyorum ki :26:

yaw harbiden bilen hiç mi kimse yok arkadaş bu forumda bunu ya :44:

Bugun doktorumla da gorustum bu konuyu. Kesinlikle visco yatak onermedigini, kemik gelisimi icin yari ortopedik yatak almam gerektigini soyledi.
Bebisimin herseyi tamam, bir tek yatagini alamadim. Marka onerisinde bulunacak arkadaslar yok sanirim. Genelde visco kullanildigindan olsa gerek.
Yine de yardimci olabilecek varsa, yari ortopedik bebek yatagi tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar? :)

evet aynen öyle oluyo... sert zeminde yatmaları gerekiyomuş.. en azından ilk 6 ay böyle yapmak lazımmış... sonra da yapılır ama genelde 6 ayda yatak değişiyolar ya heralde bu süreyi onlar için vermişler... yarı ortopedik bulsam viscoyu atıcam köşeye ama bulamıyorum ki hangi yatak iyidir sağlıklıdır bilmiyorum ki :26:

yaw harbiden bilen hiç mi kimse yok arkadaş bu forumda bunu ya :44:

Selam arkadaşlar biraz geç olmuş olabilir belki ama ben de fikir araştırırken buraya geldim. Geçenlerde bellona ve istikbalde sormuştum onlarda yarı ortopedik bebek yatakları var. Hatta yatak boyutlarını verirseniz özel olarak yapabiliyolardı. Sorduğumda 150 tl gibi birşeydi. Umarım işinize yarar.

Back
X