Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar ben de yatak konusunda cok kararsizim. Visco mu yari ortopedik mi alsam karar veremiyorum.
internette cok arastirdim kkafam karisti.
Yari ortopedik daha mantikli geliyor. Kullanan arkadaslar yardimci olabilir misiniz?
Canim bende yari ortopedik alicam fakat hangi markanin hangi yatagi iyidir bilemiyorum bilenlerden yardim istemiştim ama hala bi cvp yok inşallah bi yanit buluruz :))
niye visco yatak almıyorsunuz.ben şimdi ebebekte müsteri temsilcisine sordum oda yazmaya çalışıyor
canım bebeğin kemik gelişimi için visco önermiyorlar, en azndan bi sürelğine
lütfen kullanan birileri bişey söylesin artıkdoğurdum doğuruciiim
![]()
canım kardeşim geldiğinde özellikle beni visco yatak alma konusunda uyardı..bebeğin vucudu gelişmediği için çok yumuşak zeminin içine girip hareket edemiyormuş..yani bir nevi kemiklerinin gelişmesini önlüyormuş..yarı ortopedik demişti o da bana...
evet aynen öyle oluyo... sert zeminde yatmaları gerekiyomuş.. en azından ilk 6 ay böyle yapmak lazımmış... sonra da yapılır ama genelde 6 ayda yatak değişiyolar ya heralde bu süreyi onlar için vermişler... yarı ortopedik bulsam viscoyu atıcam köşeye ama bulamıyorum ki hangi yatak iyidir sağlıklıdır bilmiyorum ki :26:
yaw harbiden bilen hiç mi kimse yok arkadaş bu forumda bunu ya :44: