• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı gömülü 20 lik diş ameliyatı

okyanus2701

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
159
101
18
36
merhaba hanımlar ,
Yirmi yaş dişlerim yarı gömülüymüş.Yarın ameliyatla alıcaklar çok acıyor mu acaba? Yaptıranlar tecrübelerini yazabilir mi?

Iyi bir doktorsa acimiyor. Ama benim gibi iki dis birden aldirma 1 ay boyunca ikinci bir kafam cikti yanagimda :))

Ben 2 sini cektirdim L biciminde disi doktor tecrubesi ile kolaylkla atlattim disi kesti koku olmadigi icin parcayi aldi koku de bosa cikti cekti 3 gunde toparladim yine ayni disciye gidicem

Uzun vadede antibiyotiklere bagisiklik kazanip ise yaramamalarina sebep olmanizdansa bir iki gunluk sizlamaya katlanirdim ben. Iyi bir doktor bulduysaniz dis koklerinizde iltihap kist benzeri anestezi etkisini azalticak bir sey de yoksa korkulacak bir sey yok demektir. Gecmis olsun

Alınırken acımıyor diye biliyorum ama sonra biraz sızlama yapabilir.
Benim kuzenim alt üst ikisini aldırdıktan sonra arkadaşlarıyla gezmeye gitmişti:KK53:
Onun canı pek acımaz ama benim canım çok tatlı olduğundan 4 tanesiyle hayatıma devam ediyorum :KK45:

İki kez Çene cerrahina aldırdım.İkiside tam gomuluydu.Mudehale sırasında değil ,sonrasında cidden üç gün ağrı kesicilerle yaşadım.Her mudehalede 2 ser kilo verdim.Mutlaka tok git

Benimkide yarı gömülüydü çene cerrahı dikişsiz halletti yaklaşık 2 saat sürdü ama çekmesi:KK53: iğne yaptı zaten hiç hissetmedim sonrasında da yanağım şişti bi iki gün çenemi tam açamadım yemek yemek sıkıntı oldu ağrı sızı olmadı hiç bende. Ama dediğim gibi bende çekti öyle damağı yarıp sonrasında dikiş şeklinde olmadı

Yok uyusunca anlamiyorsun. Sonrasinda dikişte atilmisti sanirim bana .2-3 gune duzelmisti sanirim o yaa. Hic oyle olumsuz bir sey hatırlamıyorum

Bende sizin durumunuzdaydım iğne vurulduğunda can yakıyor sadece sonra hissetmedim.cok gecmis olsun

cene cerrahisinde calisiyorum korkulacak bisiy degil. dikise gerek olursa o hele korkulacak hic bisey degil hic bisi hissetmezsiniz yarada cabucak kapanir.
doktora agri kesici ignr yazmasini isteyin midemde sor7n var deyin. gece misik misil uyursunuz hicde bisi olmaz. ha cekilirken kok kirilir yada baska bir komplikasyon olursa ki onlarda cok onemsiz biraz siser. uzun sure buz uygulayin 5 dk tutup 5 dk cekin
ignenizi olun
dik yastik kullanin o aksam
aspiringibi bisey kullaniyorsaniz 1 gun onceden birakin
2 gun sicak banyo sicks cay corba yemekten uzak durun
kormulacak hic biseyi yok inanin bana
saece katir kutur hareketleri hissedeceksiniz okadar
gecmis olsun

Allahım bu diş olayı beni de ölümüne geriyor cidden.. Benim de 3 tane yirmi yaş dişim tam gömülü. Çok fena hayatımı kaydıracaklar da, bakalım ne zaman :/
Hadi yarın yaptırın da, sonra buraya yazın ‘korkulacak hiçbişey yokmuş’ diye. Belki birilerine cesaret verirsiniz :)
Geçmiş olsun.

Back