Yargıtay çocuk tecavüzcülerini 'çocukla evlendirme' peşinde!

athen..., çocuktan söz ediyoruz ya. Kadına kıydılar da çocuğa da mı içleri yanmıyor bunların..

ergenlige girmis olanlar icin sübyancılıgı hukuken ceza yaptırımı olmayacak sekilde kabul etmektir bu.
erkek cocuklara da tecavuz ediyorlar, bu sefer escinsel evlilik mi cıkaracaklar onlar icin.

siyasi olarak yaptıklarıyla bir tutulamaz bu. çocuk bu ya çocuk!

yuhunuzzzzz iş yükünü azaltmak için bir de

Resmen tecavüzü meşrulaştırmak bunun adı. Biz tecavüze yaptırım gelsin derken adam üstüne tecavüzcüyü ödüllendiriyor
İnanamıyorum. Uçmuşlar bunlar

Son düzenleme:
Igrenc , tiksindim her seyden.

Tecavuz mesru zaten bu ulkede artik bu gerceklesirse tamamen sivamis olurlar. Ellerine saglik diyen cok oldukca onlar da ellerinden geleni yapiyor tabi.

Tecavüzü bile yasal hale getiriyorlar ya vah ki ne vah...
Bende geçenlerde bir haber okumuştum pedofili .....su izleme oranı en çok Türkiye de çıkmış yapılan ankete göre.
Boşa değil demek ki bu kadar tecavüz vakası üstüne...
Kız çocuklarını eve mi kapatalım ?

sadece kız cocuklarını degıl, erkek cocuklarını da kapatmak lazım, zira annemlerın orda spastık bı cocuga 50 yasında sacları beyazlamıs bır pislik!!!! tecavuz etmiş, cocugu amelıyat etmısler ama ölmüş.

dehsete dusuyorum boyle seylerı duydukca. işe giricektim vazgectim temelli yaaa! cocugumun basına bısey gelse trilyon kazansam ne fayda...

Şu memlekette damacanaya bile tecavüz edildi ya,
istanbul da belli siteler ikinci eşler sitesi olarak meşrulaştı ya
Oniki yaşında ki kız çocukları evlenebilir diye üç kuruşluk aklı olmayan danışman sıfatlı, ahlak özürlü
Bir arsız tarafından sübyancılık meşrulaştırıldı ya
Yeni yetişen nesle , varlığınız kocanızın işini görmek, çocuğunu doğurmak , boyun eğmek olarak pompalandı ya
Kadın varlığından, kimliğinden, kişiliğinden vazgeçip,
Ortak kimlik paydasına itildi ya
daha da diyecek birşey kalmadı
Aklınıza, vicdanınıza , menfaat potasında eritip, adına muhafazakarlık dedğiniz samimiyetsizliğinize tüküreyim.

Son düzenleme:
Ondan sonra küfredince ben suçlu oluyorum.
Hayır bu haberi okuyunca başka ne yapılır ?

Sorun şu, kimse bu çocukların yerine kendi çocuğunu koyup da ona göre davranamadığı için doğuyor bu iğrenç adaletsizlikler.

Yahu tecavüze uğrayan insan, uzun bir süre , ileride evlense bile cinsel ilişki sorunu yaşıyor. Bir de bu canavarla evlendirecekler , ne yapacak o çocuk ?? Düşünemiyorum .

Sinirlendim hasta hasta. Midem bulanıyordu zaten , iyice bulanmaya başladı sinirden.

ALLAHım görecek bir gün bunları inanıyorum.

Tamammmm, Yargıtaya çok yük yüklenmesin.
Tecavüz olaylarında, o sapıklara direkt hadım cezası verilsin.
Herkes rahat etsin. Böyle güzel yaptırım mı olur ... Oh mis mis .

Son düzenleme:
biz yasadaki boşluklar doldurulsun tecavüzcüler en ağır şekilde cezalandırılsın diye beklerken
bunların yaptığına bak
bunları ortaya kim atıyosa Allah a havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…