- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.852
- 73
- 32
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
aynen etmeyin ben açıkçası bu tavırların hiçbir halta yaramadığını çok iyi biliyorum nerden biliyorum biliyor musunuz?Aynen icimiz rahatliyor var mi bir sıkıntı? Biktiysan sende okumayabilirsin bir sure boyle olacak çünkü. Ulkenin bir yani oluk oluk kanarken kimsenin hayat devam ediyeahh tavırlarini kabul etmiyoruz
Yine linç gelecek ama umrumda değil ki cevap fln da yazmayacağım,sizinle aynı şeyleri düşünüyorum.Burada deprem dışında konu paylaşılması bile ayıp hale geldi,sorsak kaç TL bağış yaptılar acaba,ya da deprem bölgesine gidip bir taş mi kaldirdilar buraya girmek yerine madem ? Yemeyelim,icmeyelim,kk ya girmeyelim o zaman.Hepimizin canı yanıyor evet ama günlük hayatı bir kenara itmek de mümkün olmuyorburaya 73838 kere deprem duyari kadınca hayatınızda ne değişiyor merak ediyorum,
mesela içiniz mi rahatlıyor ?
ne sanıyorsunuz gece gündüz sadece depremi düşünüp acı mi çekilmesi doğru sanıyorsunuz ?
bu mu yardım edecek oradaki insanlara ?
bu mu sizi daha düzgün daha iyi biri yapacak .
kadının ilişkisi umrunuzda değilse yazmayın?
bıktım sürekli had bildirmeleri okumaktan.
hayır amacı da anlayamıyorum
o zaman buraya girmeyin , okumayın sadece haber izleyin Twittera bakın .
Mune artık bu kadar had bildirme konusunda bir şeyler yapılması gerekmiyor mu ?
kendi istekleri ile açıp okudukları bir konu sahibine neden bu kadar saydirirlar?
deprem için yapilacaklar bellidir.
ve bunların arasında deprem dışında konusmak isteyenlere hakaret etmek yoktur.
neden olsun bir de?Yine linç gelecek ama umrumda değil ki cevap fln da yazmayacağım,sizinle aynı şeyleri düşünüyorum.Burada deprem dışında konu paylaşılması bile ayıp hale geldi,sorsak kaç TL bağış yaptılar acaba,ya da deprem bölgesine gidip bir taş mi kaldirdilar buraya girmek yerine madem ? Yemeyelim,icmeyelim,kk ya girmeyelim o zaman.Hepimizin canı yanıyor evet ama günlük hayatı bir kenara itmek de mümkün olmuyor
Faydalı olmaya devam et o zaman burada ne isin var? İnsanlar zaten orada olup yardim edemedigi icin bu kadar gergin ve sinirli. Kimsenin birakin hüü sevgilim diye aglayan duyarsizlarin konusunu okumaya, basliga dahi sabri kalmadı. Insanlarin acisina saygi duymayanlara bende saygi duymuyorum. Orada degilim diye susacak degilimaynen etmeyin ben açıkçası bu tavırların hiçbir halta yaramadığını çok iyi biliyorum nerden biliyorum biliyor musunuz?
evim ohal ilan edilen 10 şehirden birinde.
iş yerim ise hemen komşu bir şehirde.
hekimim ve çalışma saatim normalin 3 katına çıkmış durumda, gördüğüm duyduğum şeylerin haddi hesabı yok .
burada ay mahalle yanarken vs yazanlardan 1000 kat daha faydalı bir bireyim şu an deprem için .
kendi kendinizi tatmin etmek için deprem dışı konusan insanlara hakaret etmek duygusal/mantiksal baglamda ne kadar sığ olunduğundan başka da hicbri şey göstermez.
Herkes imkaninca bagis yapmistir eminimki. Cebinde 5 lirasi olan o 5lirayi verdiyse en buyuk bagisi yapmıştır. Paranin buyuklugune goremi yargiliyorsunuz insanlarıYine linç gelecek ama umrumda değil ki cevap fln da yazmayacağım,sizinle aynı şeyleri düşünüyorum.Burada deprem dışında konu paylaşılması bile ayıp hale geldi,sorsak kaç TL bağış yaptılar acaba,ya da deprem bölgesine gidip bir taş mi kaldirdilar buraya girmek yerine madem ? Yemeyelim,icmeyelim,kk ya girmeyelim o zaman.Hepimizin canı yanıyor evet ama günlük hayatı bir kenara itmek de mümkün olmuyor
çok faydalı ya bi de milletin evliliğine boşanmasına yorum yapacak vakti de varFaydalı olmaya devam et o zaman burada ne isin var? İnsanlar zaten orada olup yardim edemedigi icin bu kadar gergin ve sinirli. Kimsenin birakin hüü sevgilim diye aglayan duyarsizlarin konusunu okumaya, basliga dahi sabri kalmadı. Insanlarin acisina saygi duymayanlara bende saygi duymuyorum. Orada degilim diye susacak degilim
Burada insanlarin esleri gitti oraya gunde bir kac kez zorla gorusuyorlar, kim daha faydali diye dusunmedim degilçok faydalı ya bi de milletin evliliğine boşanmasına yorum yapacak vakti de var
Allah akıl fikir versin cidden ,Faydalı olmaya devam et o zaman burada ne isin var? İnsanlar zaten orada olup yardim edemedigi icin bu kadar gergin ve sinirli. Kimsenin birakin hüü sevgilim diye aglayan duyarsizlarin konusunu okumaya, basliga dahi sabri kalmadı. Insanlarin acisina saygi duymayanlara bende saygi duymuyorum. Orada degilim diye susacak degilim
AynenAllah akıl fikir versin cidden ,
bide had versin zira görüyorum ki hepinize fazlasıyla lazım
Bir yorum yazarken bir konu açarken kırk kere düşünür hale geldim,bu depremden önce de böyleydi..çok kırıcı olunuyor çok,insana değer veriyorsan bunu her yerde herkese yapmalıyız.Derdi begenmiyorsak soveceksek içimizden sövüp konudan çıkmalıyız, söyleyince rahatlama geliyor sanırımneden olsun bir de?
hayır isteyen gece gündüz deprem konuşabilir ama konuşmak istemeyen neden şeytan ilan ediliyor ?
herkes elinden geleni yapsın maddi manevî geri kalan davranışların kime ne faydası var ?
Emin olamayız,çok değil hiç yapmamış bile olabilirler, çok az demedim.Herkes imkaninca bagis yapmistir eminimki. Cebinde 5 lirasi olan o 5lirayi verdiyse en buyuk bagisi yapmıştır. Paranin buyuklugune goremi yargiliyorsunuz insanları
Kac tl bagis yaptilar dediniz, bagis yaptilarmi demediniz. Yorum yapmadan önce dekont paylasip ona goremi konusalim. Ayrica ben burada kimseye yemeyin icmeyin tv izlemeyin demedim herkes kendi capinda hayatina devam etmeye calisiyor zaten. Burada ölenler bir iki kisinin yakini degil 13 milyon insanin yakınları. Durum boyleyken sevgilim hüü diye aglayanlara anlayış gosteremiyorumEmin olamayız,çok değil hiç yapmamış bile olabilirler, çok az demedim.
Bu kadar duyar kastiginiz konu sahibine yardım edin o halde siz de. burada üyelere had bildirmek için uzun uzun yazacaginiza şikayet et butonu var kullanın. İnsanlar ne yazıp yazmayacagina kendi karar verebilir siz de burda harcadığınız vaktinizi hastanedeki işlerinize ayirabilirdinizburaya 73838 kere deprem duyari kadınca hayatınızda ne değişiyor merak ediyorum,
mesela içiniz mi rahatlıyor ?
ne sanıyorsunuz gece gündüz sadece depremi düşünüp acı mi çekilmesi doğru sanıyorsunuz ?
bu mu yardım edecek oradaki insanlara ?
bu mu sizi daha düzgün daha iyi biri yapacak .
kadının ilişkisi umrunuzda değilse yazmayın?
bıktım sürekli had bildirmeleri okumaktan.
hayır amacı da anlayamıyorum
o zaman buraya girmeyin , okumayın sadece haber izleyin Twittera bakın .
Mune artık bu kadar had bildirme konusunda bir şeyler yapılması gerekmiyor mu ?
kendi istekleri ile açıp okudukları bir konu sahibine neden bu kadar saydirirlar?
deprem için yapilacaklar bellidir.
ve bunların arasında deprem dışında konusmak isteyenlere hakaret etmek yoktur.
Deli değil oMahalle yanar deli taranır...
bundan sonra size sorarım vaktimi nereye ayiracagimi .Bu kadar duyar kastiginiz konu sahibine yardım edin o halde siz de. burada üyelere had bildirmek için uzun uzun yazacaginiza şikayet et butonu var kullanın. İnsanlar ne yazıp yazmayacagina kendi karar verebilir siz de burda harcadığınız vaktinizi hastanedeki işlerinize ayirabilirdiniz
Kaç TL bağış yaptılar derken altta "Bir kuruş bile yapmamislaedir"cümlesi yatıyor.Burada en çok bağıran kişi aslında en duyarlı kişi demek olmuyor.Kabalaşmadan,hakaret etmeden de belirtilebiliriz düşüncemizi.Saldirgan cümleler yerine yapıcı cümleler,mesela benim bu konudaki ilk yorumumu okuyun.Kac tl bagis yaptilar dediniz, bagis yaptilarmi demediniz. Yorum yapmadan önce dekont paylasip ona goremi konusalim. Ayrica ben burada kimseye yemeyin icmeyin tv izlemeyin demedim herkes kendi capinda hayatina devam etmeye calisiyor zaten. Burada ölenler bir iki kisinin yakini degil 13 milyon insanin yakınları. Durum boyleyken sevgilim hüü diye aglayanlara anlayış gosteremiyorum
Ya yürü git Allah aşkına. Bir tane doğru düşüncesi olmaz mı insanın? Yorum yazarken 40 kere düşünmek zorunda kalıyormuş, konu açmaya korkuyomuş. Bunları başka konuda da yazmıştın. Kazen bile sana iyi ki korkuyorsun bir de korkmasan kaç tane konı açacaktın demişti. sitede abuk sabuk konular açıyorsun (evli adamdan hoşlanıyorum gibi) sonra da linç yedim diye ağlanıyorsun. Bari deprem zamanı muhalefet olma insanlara. Asap bozmaBir yorum yazarken bir konu açarken kırk kere düşünür hale geldim,bu depremden önce de böyleydi..çok kırıcı olunuyor çok,insana değer veriyorsan bunu her yerde herkese yapmalıyız.Derdi begenmiyorsak soveceksek içimizden sövüp konudan çıkmalıyız, söyleyince rahatlama geliyor sanırım
Bu boyle acilan ilk konu degil, insanlarin sabri tasti artık. Koskoca ulkenin derdine uzulmeyene biz neden anlayis gosterelimKaç TL bağış yaptılar derken altta "Bir kuruş bile yapmamislaedir"cümlesi yatıyor.Burada en çok bağıran kişi aslında en duyarlı kişi demek olmuyor.Kabalaşmadan,hakaret etmeden de belirtilebiliriz düşüncemizi.Saldirgan cümleler yerine yapıcı cümleler,mesela benim bu konudaki ilk yorumumu okuyun.
Seninle polemiğe girmeye hiç niyetim yok,kaba Saba yazmamani öneriyorum.Ya yürü git Allah aşkına. Bir tane doğru düşüncesi olmaz mı insanın? Yorum yazarken 40 kere düşünmek zorunda kalıyormuş, konu açmaya korkuyomuş. Bunları başka konuda da yazmıştın. Kazen bile sana iyi ki korkuyorsun bir de korkmasan kaç tane konı açacaktın demişti. sitede abuk sabuk konular açıyorsun (evli adamdan hoşlanıyorum gibi) sonra da linç yedim diye ağlanıyorsun. Bari deprem zamanı muhalefet olma insanlara. Asap bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?