Yargılayıcı cevaplar vermeden yardım edecek var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten ülke bu haldeyken o kadar insan aç susuzken, göçük altında kurtarılmayı bekleyen canlar varken
Hiç bir şey olmamış gibi sevişmeyi mi düşünüyorsunuz
Sabır sövmicemmm sövmicemmm sövmicemmm

Hiç halim yok ama hadi bi sorayım. Çok merak ettim. Hayret ettim şu an kendime, birkaç gündür ilk defa bir şeyi merak etme durumum olabildi. Soruyorum. Altından mı bacım? Cidden yani? 10 şehrin yarı nüfusu yok, senin tek derdin işsiz güçsüz ana kuzusu sevgilin ise, altından aşağısı kabul edilemez.

Şimdi bir şey yazacam beddua etti olacak . Şimdi yanlış kişiler enkazın altında diyeceğim olmayacak . İlişkin batsın .

vay anasini ya. nasil da iliskinize konsantre olabiliyorsunuz ulke yangin yeriyken? enkaz altinda soguktan donan insanlar, hamile anneler, bebekler.. evsiz kalan insanlar, ailesini kaybetmis olan cocuklar varken onlari dusunmekten uykularim haram olmusken evimin isini bile yapamazken nasil oluyor sizin gibi insanlar? gercekten soruyorum nasil konsantre olabiliyorsunuz? esimle olan tartismalarimiz bile bitti su depremden sonra. cunku evde konusulan tek konu depremzede aileler ve yaptigimiz, yapacagimiz yardimlar.

buraya 73838 kere deprem duyari kadınca hayatınızda ne değişiyor merak ediyorum,
mesela içiniz mi rahatlıyor ?
ne sanıyorsunuz gece gündüz sadece depremi düşünüp acı mi çekilmesi doğru sanıyorsunuz ?
bu mu yardım edecek oradaki insanlara ?
bu mu sizi daha düzgün daha iyi biri yapacak .
kadının ilişkisi umrunuzda değilse yazmayın?
bıktım sürekli had bildirmeleri okumaktan.
hayır amacı da anlayamıyorum
o zaman buraya girmeyin , okumayın sadece haber izleyin Twittera bakın .
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. artık bu kadar had bildirme konusunda bir şeyler yapılması gerekmiyor mu ?
kendi istekleri ile açıp okudukları bir konu sahibine neden bu kadar saydirirlar?

deprem için yapilacaklar bellidir.
ve bunların arasında deprem dışında konusmak isteyenlere hakaret etmek yoktur.

Bu mesaj Maraş ta depremden kurtulan bir arkadaşımin mesajı,belki derdinizi unutturur.Bunu sadece teselli amaçlı yazıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-09-12-22-57-09.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 73
Aynen icimiz rahatliyor var mi bir sıkıntı? Biktiysan sende okumayabilirsin bir sure boyle olacak çünkü. Ulkenin bir yani oluk oluk kanarken kimsenin hayat devam ediyeahh tavırlarini kabul etmiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…