Yargılayıcı cevaplar vermeden yardım edecek var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Depremzede çocuklar ne olacak konusunu okudum mesela az önce. Ailesini kaybetmiş el kadar yavrular hiç bilmedikleri şehirlerde tanımadıkları insanların insafına kaldı. Yüreğime taş oturdu. Fiziksel olarak acı hissediyorum. Felaketin bu boyutu bile insanı kahretmeye yeterken senin g.tü b.klu ilişkin kimsenin umrunda değil.

Şimdi yazacağı tek şey "sizin okuyacak vaktiniz var ama" olacak ama bilmiyorki buradan da yardimlasip bir şeyleri yayıp yardım ulaştırmaya çalışıyoruz insanlara .

Sanmıyorum burda uzaktan da olsa depremzedelere yardımcı olmaya çalışmak varken sizin derdinizi oturup dinlesinler ..

Kusura bakmayın da yada bakın. Nebicim bı insansnz. Şu durumda milletin zoru senin ilişkinmi dinlicek adam aryosun Allah aşkınıza kendinize gelin ya. Hemen nasl normal hayatnza döndünüz. Ben sağlıgmla ilgili konu açmaya utanyrm adamın sorduğuna bak salak salak işler ya. İşte boşuna demyolar ateş düştüğü yeri yakar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…