Saç Şekillendiriciler Yardmnza ihtiyacm var kzlar, okumadan gemeyin:(:(

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
96
35
İstanbul
slmmm kızlarrr..saclarım kıvırcıktı zamanında o kadar cok ugrastımkı (oncelerı jöle, simdi ise maşa ve düzlestirici) ara makasta attırıyorm kabarmasn dıye..sac ıyıce azaldı tabı..onceden fönlü 2 -3 gun dayanırken smdı duzlestırıcıyle yaptgmda 1gun bıle dayanmıyo yaglı yaglı yapısıyo fisfisfis yardım edın nolur..bıde cok matlastı saclarım yıprandılar kullandgınız maskeler varmı? banyodan cıkınca hadı bugun bısey yapmıyım dıyorum ama çalı supurgesi gbi oldu saclarım yardımlarınızı beklıyo olcammm:a015:

ah be canım saçınla o kadar uğraşırsan olacağı budur. düzleştirici kullanmak yalnış saçı yıpratır. düzleştirici çekilen fönün üstüne yapılır kalıcı olsun diye. bunu kuaförlerin yapması daha doğru. hergün çekilen fön bile saça zarar verir. saçlarınla çok oynadığın için yağlanma yapmış olabilir. önce saç yapına uygun bir şampun kullan. ben gliss kullanıyorum ve çok memnunum. saçım kıvırcık jöle sürmesem bile yıkayıp yatınca kabarmıyor. yine glisin güzel bakım maskeleri var ondan kullanabilirsin. bu arada saçına maşa düzleştirici uygulamayı bırakmalısın. teknoloji sayesinde herkes evde boya fön yapıyor. herşey sözde kolaylık ama bu arada yıpranan saçlar oluyor.

bence bır sure saclarını topla yada kopuk ıle sekıllendır. Bu sekılde ugrasmaya devam edersen sacların mafolur. Kendı halıne bırak aklıma gelen bısey olursa yazarım.

düzleştirici ile düzleştrmeden başka modeller bulun saçınıza.biraz bakım yapın ve saçınızı dinlendirin

Öncelikle geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:
Saçların öyle banyo yapıp dışarı çıkılacak cinsten değilse önce tarakla saçlarını tarayarak saçlarını kurut. ( kabaran saçlarına 2 damla badem yağı yedirebilirsin )
İlla fön uygulamam gerekiyo diyorsun madem bunları uygula duştan sonra.
Arkadaşın dediği gibi Gliss yardımcı olabilir sarı olan GLissi kullanabilirsin
Saçının kırıklarından kurtulmanın yolu yok biliyorsun uçlarından biraz aldırman gerek
Saçın nemini kaybettiyse eğer ' Jojoba veya yılan yağı ' uygulaman gerekirvereliniortak
Geçmiş olsun canım inşallah önerilerle toparlarsın biraz saçlarını :1hug:

cok tesekkur ederim kızlar cok saolun..bıraz kendı halıne bırakmam lazım galba dedıgınız gbı saclarımı cok sevıyorum hep uzundur ama cok yıprattım bakımlı olıyım derken

denıyebılırsın aslınnda.. zaten sacını bırsure hıc duz kullasnamıycaksın,, cunku duzlestırıcı sacını cok yıpratmıs(banada aynısı olmustu:1rolleyes: ) dahası sacın duz durmaz hep ucları kıvrılır ve kabarır hıc pırasa gıbı olmaz.. sacını kıvırcık kullan,, aksam yıkayıp yat eger kabarırsa sac kıremı, köpügu veya jole ıle usten duzelt.. ancak o kırıkları kestırırsen arada da duz kullanabılırsınyerimseniben

evet dolunaycım yaa aynen dedıgın gıbı oldu gercekten:kedi: dedıklerın ıcın cok saoll duzlestrmycem artık sıksık

bak bu sitede bissürü doğal saç bakım kürleri var. saçına uygun olan birtane seç ve düzenli yapmaya çalış. ama sana tavsiyem kesinlikle kürlere başlamadan önce bi saçlarının uçlarından kestir canım. inan öyle daha çok işe yarar yaptığın bakımlar.
saçlar hernekadar dipten uzasa da uçlardan beslenir. yanmış kırımlmış bir saç ucu da artık ölü oluyor.
bu sürede de dediğin gibi bigudilerle sarabilirsin hem yıpratmaz.
umarım en kısa sürede toplar kendilerini. ben 1,5 senedr yapıyorum neredeyse bu bakım kürlerini cidden işe yarıyor arkadaşım.

ezgicim cok tesekkur ederimm cok saol arkadasım hemen bakyım su bakım kurlerıneeopuyorumnanaktan yardımın ıcın cok tesekkkurlerr ıns bnmde ısıme yararrr canımm benımmm optmmkaydirigubbakcemile5

gecmıs olsun canım bı tavsıyede bulunamıcam ...sana...
benımde korkum var saclarımdan yana..guzel olsun derken mahvedıyoryz galıba..bende sac duzlestırıcı masa kullnaıyorum saclarımda roflelı kac senedr...bılıyorum yıpranıcak yıne yapıorum...bı bakımda yaptıgım yok..bıde bakım yapsam bende fena olmucak:))

cok tehlıkelı aslında ama yapıck bısey oluyo ıste kız mılletı hep susulu hep suslu:):):) bu sus yuzunden basımıza hersey gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…