Yardm :-((

E

ezell89

Ziyaretçi
mrh ben 20 yasındayım ve yaza dugunum var...ben bronsektazi (bronsitim)var..sırt ustu yatınca oksuruyorum ve balgam var...buna bı care arıyorum:-(ne kadar tedavı olsamda gecmedı....evlenınce ne yapacam:-((ılk gece korkum var :gitme: umarım yararlı bı cevap gelır

benımde aynı sorunm var suanda XXXXXXXXdie bi kapsül kullanıyorum.bı hata oldu balgam,öksürük düzene girdi canım.açıkcası çok sıkıcı birşeydi bu o yuzden senı cok ıyı anlıyorum.yanımda sürekli elpakla yatıyordum.sende tedavı oldum demişsin acaba neden düzelmediki? bu arada nişanlın biliyordur durumunu ve senı anlayışlı karşılayacaktır zannedıorum.stres yapınca daha sık oluyordu benım stres yapma canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
hapı dr verdı...dr devamlı balgam uretıyor ıcerden boyle devam edecek yanı cocuklutan berı var..sen evlımısın peki...

Canım benim kuzenimde de vardı, çocuk olduktan sonra düzeldi, şuan sorun yok...
Allah acil şifalar versin...

:gitme:umudum yok duzelmez ...cocuk olduktan sonra nasıl duzelmıs ılgınc ınslh yaa

sen böyle umutsuz oldukça düzelse de düzelmez ki cnm o şekilde düzeliyor mu bilmiyorum ama düzeliyorsa da düzelmez bu umutsuzlukla. evt zor bi durum ama ne olursa olsun umudunu yitirme herşey için geçerli bu kaldı ki bronşit tedavi edilemeyeck bi rahatsızlık değil biraz üsütüne düş gerekli dr git gerekirse 4 5 dr git elbet geçer allah sağlık şifa versin. evleneceğin kişi biliyordur zaten bunu hoş karşılar ve elinden geleni yapmaya çalışır kafana takma.

X