• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm ne olur... Ltfeeen... ldracam...

sorunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
4
0
86
35
Konya
arkadaşlar sizce napıyım nolur bna yardım edin... ayak başparmaklarım diğer parmaklardan ayrı ama az falan diil arasına 1.5 parmak fln girio... bu yüzdende ne parmak arası nede normal sandalet giyemiorum bütün yaz kapalı ayakkabılarla geçiyo bu durum için napabilirim sizce???:çok üzgünüm:

ben de açık ayakkabı giyemiyorum başparmağım büyük yada bana öyle geliyo:D dalton kardeşler gibi dizilmişler

canim benimde bas parmagimla digeri arasina 2 parmak daha girer,hatta cogu zaman esim dalga geciyor benimle ama umrumda degil acikcasi..
böyle yaratilmisiz napalim yani,parmaklarimizi yapistiramayacagimiza göre böyle mutlu olmayi bilicaz degil mi yerimseniben
sandaletlerimide giyerim,parmak arasi terliklerimide :lepi:

Benim de ikinci parmağım diğerinden uzun:umursamaz: benim de eşim dalga geçer zemuszemus ayaklarımız sağlıklı ya önemli olan budur sositososito ayak bakımını yap sür ojeni bak nasıl güzel görünürler:lepi: genç kızken ben de bu sebepten kapalı ayakkabı giyerdim seneler ilerledikçe bundan vazgeçtim sen de hiç dert etme boşver :lepi:

niye giyemeyesin ki giy gitsin senin kendine güvenin olmazsa etrafındakilere de kötü görünür sen kendine güven ayaklarını beğen bak nasıl güzel gözükürler sana kimseninde dikkatini çekmez sen demedikçe... boşver cnm o ayaklara sahip olmak isteyen o kadar çok insan var ki kıymetini bil takılma böle şelere...

benim de o şekilde ..
parmak arası terlik yerine parmakları daha bir arada tutan yani üstten bantlı açık terlikleri tercih ediyorum..zemuszemus
opuyorumnanaktan

Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum.ıstediğin gibi giyin gez.Şükür ki sapasağlam yaratmış Allah.Nice ayağının anatomisi gerçekten korkunç durumda insanlar var.Onun için dilediğin gibi aç ayaklarını nefes alsın garipler..Hem unutma dost başa düşman ayağa bakarmış..kaydirigubbakcemile3

ben de sırf benimkini böyle sanıyodum :)
aynen benim de baş parmağımda ikinci arasında rahatlıkla 1 parmak girecek kadar boşluk var
herkes farkeder..ama hiç bunu sorun etmedim..
daha cok ayaklarımın taraklı ve büyük olmasına sinir oluyorum..
açık ayakkabı giyiyorum ama..

canım allah yardımcın olsun bunda dalga geçilecek bir durum yok allahtan herşey kusura bakma ama allah akıl fikir versin kocan ama sen üzülme herşey allahın taktiridir

allah sana sabir kacana da akıl irade versin ne gerizekalı insalar var cahil insanlar söyler sen takma allah gönlüne göre versin cnm

1bds9.jpg
,,,

canım halimize şükredelim ünlülerin ayakları bile böyleyken ... sen kendine baktıktan sonra kafana takmana gerk yok bence..

tek derdin bu olsun güzelim yaa hiç takma kafanaaa istedigini giy, giyince rahatsız oluyorsan ayagına yakısacak baska modeller tercih et,buna üzülmene gerek yokki...ayagı olmayan birisini düşün senin ayaklarına sahip olabilmek için herşeyini verirdi...mutlu ol ayakların var yürüyebiliyorsun koşabiliyorsun bundan güzel mutluluk varmıopuyorumnanaktan

Back