Lekeler, Çiller Yardm edin! :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi wamprenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
W

wamprenses

Ziyaretçi
arkadaşlar benim cildim çok yağlı ve sürekli sivilceler çıkıyo
doktora gittim geçer çok küçük ve çok sıklıkla çıkan sivilce değilki seninki büyük olanlardan dedi bi ilaç verdi kurutmak için ama ilacın adını bilmiyorum =)
ve hap verdi hap benim cildimi kötüleştirdi jelde benim cildimde küçük sivilcelere neden oldu ve kurtulamıyorum sıkmak değilde oynaya oynaya yara yapıyorum arkadaşlar bişiler önerin lütfen doğal yöntem olursa çok sevinirim internette araştırıyorum soğan çok iyi geliyo diyolardı soğanıda çok sürdüm bu sefer iltihabını çoğalttı
gıcık oluyorum lütfen yardım edin

Bak Sakın yüzüne ordan burdan duyup bişey sürme sakın.Doktorun verdiği ilacı düzenli olarak kullan ayrıca yüzünü sabah yıkadıktan sonra gül suyu sür alkolsüz olsun gül suyu doğal bi peeling dir bakterileri öldürür cildi sıkılaştırır.. Bende de zamanında vardı şu an sivilce çıkmıyo Doktorum Isotrexin verdi ve bunu bırakma kullan dedi bu ilaç sivilceleri geçiyriyo aynı zamanda ondan sonra çıkıcak sivilceleri engelliyo Sevgilerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…