yardm edin ok kararszm :(

P

PeMpE

Ziyaretçi
merhaba aslında bugun çok mutluyumm beni 2 aydır konuşmadığım aşkımla dün uzuuun uzuuun konuştuk ama nedense güvenim ona yerle bir:KK43:
onunla ilşkimiz başlayamamıştı,tam başlayacakken çok uzak biyere gitmesi gerekmişti gideli tam 5 ay oldu. net bi ilişkiye arada çok mesafe oldugundan ben sıcak bakmıordum ama biyandan da hislerim vardı gittigi yerde ne yapıo ne edio çok merak ediodum bi gün çok fena bi açığını yakaladım msnden baska bi kıza kur yapıodu iletilerle ben çevrimdısıgösterden çevrimiçine geçtiğim gibi kendimi gösterdim ve blokladım onu
onu gerçekten sevdğimi de farkettim bu yaşanan fena acıtmıştı içimi ama 1 ay boyunca sinirim geçmedi hattımı bile değiştirdim aramasın diye..
1 ay sonrasında sinirim azaldı ama yaptığı hala çok acı veriyodu.dün ortak bi tanıdıktan yeni numaramı bulup aradı ben de içimden geçen herşeyi söyledim bütün hıncımı..
3 güne istanbula dönüyormuş onları benim ilgimi çekmek,kıskandırmak için yaptığını söyledi ama nedense inanamıyorum ben de seninle konuşuyorsak dua et sevgili olmadığımzdandır dedim yoksa asla affetmezdim dedim.. kızlar sizce ne yapayım bi yandan çok seviyorum aradığından beri bulutların üstündeyim:asigim:ama bi yandan da güvenemiyorum geldiğinde görüştüğümzde zaten biriken özlemle iyice kapılmaktan korkuyorum sonra da yine böyle bişeyle karsılasmaktan korkuyorum denemeye değer mi ki?:uhm::uhm:

Tam anlamadım ama şu msn meselesi siz beraberken mi oldu?fisfisfis
Eğer o anda beraber değilseniz bence kafaya takılacak bir durum yok.yerimseniben
Ama siz beraberken başka kızlarla görüştüyse affetmek ya da affetmemek sizin bileceğiniz iş!:sm_confused:

yanı bence bu okadar da korkunc bır durum olmamıs o sebebten dolayı bence bır ılıskıye herzaman bır olurabılırlık sansı wermek lazımdır eger wermezsek belkı de supper mutlulukları elımızden ucurabılırız sen bır dene derım canım ben

kızlar çok sağolun desteğiniz için:) bizim ilişki adı konmamıştı hiç bi zaman çünkü gitmişti 5 aydır yoktu bende uzaktayken adı konsun istememiştm ama birbirimize hislerrimiz oldugu da gerçekti.. net ilişki olmaması acabalarımı arttıran ilişki olsaydı tereddüt etmeden affetmezdim

Canim güven yoksa ask inan acidan baska bir sey vermiyor iyi düsün hep süpheyle yasamak inan cok yipratiyor insani

o senı kıskandırıyorsa sende onu kıskandır derım tek cümleyle.

X