• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm edermisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar aranızda Grafikerlik,Modelisltik ve Stlistlik Kurslarına giden varmı?? Gidipte memnun kalan yada bu 3 kurslardan birinde zorlanan oldumu?? Yarına ablamla gidip kurslara kayıt olmak istiyoruz o takı taasrımı ve ingilizce kursuna yazılıcak bense bu 3'ünden birine takmış durumdayım.. birde bilgisayarlı modelistlik varmış :uhm::uhm:
muhasebe kursuna gittim 9 ay ve 2 sertifiklm var milli eğitimden onaylı, bilgisayar işletmenliğinede gttim, bir ara yemek kursuna yazılim diyordum ama evde bayağ bi öğrendim yemekleride ee sofra düzeninide gayet iyi bilyiorum.. sizce bu 3 kursundan hangisi daha iyi ve hangisi daha zordur bunlardan giden varmı?? Yardım eder fikir verirseniz çok makbule geçer Şimdiden teşekkürlera.s.

modelistik ve sitilistik her zaman ilgimi çekmiştir zemuszemus
ben olsam ikisinden birine giderdim..

elisam benimde ilgilimi çekiyo ama aklımın bi köşesindede grafikerlik var :)

muhasebeden hangi kursa gittin tatlım bu dediğin kursları bilmiyorumm

bilgisayarlı muhasebe canım yani öğrendiğim programlar eta ,exel, micro, windows, ms_dos ve bilgisayarlı donanım

Son düzenleyen: Moderatör:
yokmu kızlar hiç bu kurslardan birine giden?

benim kardeşim stilistlik kursuna gitmişti şimdide ünv de tekstil tasarım kazandı bence grafikerlik ve stilistlik sec

dedimya bu 3'ünden birini seçicem ama bişiler grafikerliğe itiyo beni ama yapabilirmiyim diyede düşünüyorum açıkcası...

yaparsın cnm bi zorluğu yok benim bilgisayar kullanmayı bilmeyen arkadasım bile yaptıysa kesin yaparsın hem şimdi iş imkanıda grafikerlikte

yaparsın cnm bi zorluğu yok benim bilgisayar kullanmayı bilmeyen arkadasım bile yaptıysa kesin yaparsın hem şimdi iş imkanıda grafikerlikte

ya varya nasılda yüzümü güldürdün yaaaa opuyorumnanaktan​

kimse gitmedimi yahu bu kurslardan birine??

Back