Yardm edebilir misiniz?

E

Eylül Çiçeği

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Eylül Çiçeği
Kızlar size arkadaşımın bi sorunu paylaşmak isdiyorum.arkadaşımın bi sevgilisi var birbirlerinide çok sewiolar ama burdaki sorun çocugun arkime duydugu ilgisiz tawırları:S günlerdir görüşmüolar ve çok özlediğini sölüo günlerden sonra bugün görüşceklerdi çocuk ekmiş arkimi:mad: we arkime sürekli trip attıgını falan sölüo...bi gün iiler bi gün kötüler gereksiz yıpratmalar yane arkim çok üzülüo sizce napmalılar:KK43::KK43::KK43::enbuyukkk:

Cok detaylı yazmamaışsın canım bi de harfleri hep yutmuşsun ama yazdıklarına dayanarak sunu söylüyorum AYRILMALILAR.....

canım peki sevgilisi gerekçe olarak ne gösteriyor?
her şeyin bir nedeni var dimi?

hem çok seviyolar
hem ilgisiz...saçma!
insan sevdiğiyle alakadar olmıcaksa neyle olucak

ay arkadasım ne yazıyor dıye zorla okudum nasıl yazmıssın öyle kızma kötü anlamda söylemıyorum benım kardesımde böyle yazıyo.....
arkadasında bencede ayrılsın nasıl sevgi aşk öyle o oglanın umrunda degıl ki belli de edıyor baksana....

türkçe katili falan mısın ?................. yoksa bir zamanlar böyle konuşan kızlar vardı ona mı özeniyorsun

ayrıl demesi kolay ama bencede ayrılsınlar kız ayrılmasada bence kısa bir zaman sonra çocuk onu terkedecek durum onu gösteriyo bence :KK43:((

hem seviyor,hemde ilgisiz :bbo:
seven insan ilgisiz davranmaz ki !!!.bence arkadaşın iliişkisini tekrar gözden geçirsin böyle giderse daha çok mutsuz olur.

ben o şekilde davranan bi erkekten iyi bişiler beklemem bence o ilişkinin sonu yok arkadaşın daha fazla bağlanmadan ayrılsın yoksa sonra üzülür

ilk aklıma gelen şey, ayrılmalılar oldu. erkek ilgisizse o ilişkiden hayır gelmez.

Bence Arkadasın Bosu Bosuna Vakit kaybedio ... Cocuk resmen Görüsmek istemiyor... hala anlamamıs sanırım arkadasın ! eminim hem suclu hemde güclüdür ! bence ayrılmalılar .. ama sonra cocuk pisman oldum ayaklarına yatacaktır bunada emin olsun.. benim basıma gelmisti..

Bassın tekmeyi keyfine baksın. şakkıdı

Çekemem kimsenin tribini falan umrumda olmaz. :1closedeyes:

aman ya arkadaşında onunla ilgilenmesin gerçekten aşk olsa aralarında ilgilenirdi arkadaşının sevgilisi kız arkadaşınla..bir süre oda onu umursamayıp ekip bıraksın anlar ozaman dünyanın kaç bucak oldugunu..

aynı şey benim de başıma geldi sonucunu hemen söyleyim çok geçmeden tekmeyi yedim...
arkadaşına söle tetikte dursun heran bi darbe gelebilir kendini hazırlasın...
acı bi durum anlıorum ama hayatta böyle şeyler özellikle biz kızların başına gelebiliorrrr....

ayrılsın canım ya... ömrünü tüketmesin bi gün bitecek zaten belli...erkek ilgisizse ekiyosa fln belli ki sevmiyo ya da sıkılmış...uğraşmaya değmeezzz

ilgisiz bi sevdiğim olacağına hiç olmasın daha iyiiii . . .AYRILMALILARRRR BENCEDEE

aman ben bilemeyecemde ne öyle arkim arkim arkadasm yazmak cok mu zor geliyor

Bassın tekmeyi keyfine baksın. şakkıdı

Çekemem kimsenin tribini falan umrumda olmaz. :1closedeyes:

büyük konuşma derim sengözlerimebaksanab

soruna gelince net olarak söyleyebilirim ki erkek sevmiyo. a.s.

aman ben bilemeyecemde ne öyle arkim arkim arkadasm yazmak cok mu zor geliyor

reyyan'a katılıyorum. Tamam internet ortamı, daha kısa, pratik yazım şekilleri kullanıyoruz da bu kadarı da fazla geldi bana.

bir an telefonda birinin benimle bu şekilde konuştuğunu düşündüm, anlayabilir miydim? :1no2::1no2::1no2:

Kızlar size arkadaşımın bi sorunu paylaşmak isdiyorum.arkadaşımın bi sevgilisi var birbirlerinide çok sewiolar ama burdaki sorun çocugun arkime duydugu ilgisiz tawırları:S günlerdir görüşmüolar ve çok özlediğini sölüo günlerden sonra bugün görüşceklerdi çocuk ekmiş arkimi:mad: we arkime sürekli trip attıgını falan sölüo...bi gün iiler bi gün kötüler gereksiz yıpratmalar yane arkim çok üzülüo sizce napmalılar:KK43::KK43::KK43::enbuyukkk:

valla canım bence sevgi karşılıklı olsa böyle durumlar oluşmaz yani arkadaşın sevio olabilir ama sevgilisinde sanırım bu konuda sorun var insan sevdiğini ekermi hiç yada arayıp sormazmı bence arkadaşın baştan gözden geçirmeli

X