• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm..Çocuğumu kendi kendine uyumaya nasıl alıştırabilrm

Karagullu

Kün fe YeKün 🤲OL DER VE OLUR 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
2.628
2.524
53
33
Merabalr benim kızım geçen hafta 3 yaşını bitirdi ama bı turlu kendi kendine uyumuyor sürekli sallamami istiyor gundz uytyrm öğlen salliyrm akşamda yatarken yine salliyrm nasıl başa çıkıyorsunuz tecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim bazen diyirum hadi kızım bir yatağına yat kendin tmm anne diyor gidiyor yatryr beklyrm biraz uyusun diye sonra bı bakiyom kalkmış oynuyor yada içeri geliyor napicagimi sasrdm kendine uyuması için büyüdüğünü düşünüyorm.ama yine de bilemiyrm bilgili anneler sizlerden cvp beklyrm şimdiden teşekkürler

Merhaba canım bence küçüklükten alıştırmak lazım böyle şeylere. Ben yeni doğduğunda da sallamadım ağladı fakat sonradan alşması zor olmadı. Sen de onunla uyuyormuşsun gibi yapsan bir süre bu şekilde alışabilir bence

İlk çocuk olduğu için süreç çok uzamış, kararlı olun ve artık sallanmadan uyuması gerektiğini anlatın. Bir haftada alışır kararlı olursanız ama sakın kızmayın.ikinci çocuğunuz olursa da en geç bir yaştan sonra yanına uzanıp uyutun nasıl alışırsa öyle gidiyor

Merhaba canım bence küçüklükten alıştırmak lazım böyle şeylere. Ben yeni doğduğunda da sallamadım ağladı fakat sonradan alşması zor olmadı. Sen de onunla uyuyormuşsun gibi yapsan bir süre bu şekilde alışabilir bence
Aslında küçükken hep kendi kendine uyuyordu sonradan oldu boyle bnde anlamdm nedendir ama çok şükür şimdi 3gundr kendi yatiyor o mesaji yazdıktan sonra başladım yalnız bırakmaya.yanina ben yattgimda zaten o şekilde uyuyor hep kendi kendine ben istyrm ki kendi yatsın yatağında uyusun oyuzden 🤗sağol yinede yazdığın için inş düzene giricek

İlk çocuk olduğu için süreç çok uzamış, kararlı olun ve artık sallanmadan uyuması gerektiğini anlatın. Bir haftada alışır kararlı olursanız ama sakın kızmayın.ikinci çocuğunuz olursa da en geç bir yaştan sonra yanına uzanıp uyutun nasıl alışırsa öyle gidiyor
Canım deminde diğer arkadaşa yazdm ben yanına yatınca o sekilde uyuyor ama ben istyrmki önde gtsim yataginda uyusun 😊 şimdi 3gundr deneme içindeyiz bakalım inş aliscaz sağolun

Back