Normal sınırlarda.Gayet iyi canım sonucunselam kızlar ben 12 haftalık hamileyim, ense kalınlığı 1.9 çıktı. yeteri kadar bilgim yok, bana yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar 14 temmuzda ikizlerimden birinin ense kalınlığının 3.2 çıkması ve amniyosentez yapılacağı konusunda bilgi ve endişemi paylaşmıştım sizinle.. bugün sonuç aldık.. allaha bin kere şükür test sonuçları temiz çıktı :)) kızçelerim ve ben allahın izniyle yolumuzda sağlıkla ilerliyoruz..
mrb arkadaşlar.2010 senesinde ilk gebeliğimi yaşamıştım ve 12.haftamızda bebeğimin ense kalınlığı 13 mm çıkmıştı ve doktorlar direkt aldılar bebeğimi,hiç bir teste ihtiyaç olmadığını söylediler çünkü rakam çok yüksekti.şimdi tekrar hamileyim,bebişim 11haftalık,haftaya yine ikili test yapılacak ama inanın korkusu haftalar önceden sardı beni.aynı üzüntüleri tekrar yaşamak,bebeğimden ayrılmak istemiyorum,umarım bu kez bebeğim sağlıklıdır ve hayırlısıyla alırım kucağıma...rabbim sen yardımcımız ol,dualarımı kabul et allahım.
arkadaşlar aranızda bebegının ense kalınlıgı 5 mm cıkıp bebegın esınden parca [cvs]aldırıp testlerı duzgun cıkan var mı.cok mutsuzum eger kotu cıkarsa bebegımı tahlıye edıcekler sonuclaar cok uzun surede cıkıyo 3 hafta butun hyatım bıttı resmen hıc bıseyden zevk almıyorum
lütfen cevap yazar mısınız aynı durum bizde de var 4.1 mm ense kalınlıgı cıktı. siz ne yaptınızarkadaşlar aranızda bebegının ense kalınlıgı 5 mm cıkıp bebegın esınden parca [cvs]aldırıp testlerı duzgun cıkan var mı.cok mutsuzum eger kotu cıkarsa bebegımı tahlıye edıcekler sonuclaar cok uzun surede cıkıyo 3 hafta butun hyatım bıttı resmen hıc bıseyden zevk almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?