Baktım ama bulamadım,100 tl altı,bikaçtane var,onlar da dediginiz gibi temiz görünmüyo..100 tl ve altina, temiz bir yer bulmak cok cok zor. En iyisi internetten bakin. Cunku fiyatlar surekli guncelleniyor.
Bookingden ve bikaç bilinen tatil sitelerinden daha baktım ama uygun bişey bulamadım,belki bilmediğim, gözden kaçırdığım,böyle mucize gibi bişey vardır umuduyla bir de buraya yazayım dedim..booking ten baksaniza
Ben Bolu'ya aşığım.Ancak fiyatlar uçurum kenarı gibi,daha fazla bakamadım,midem bulandıvalla kalcak yeri bilmemde boluya gidin, abanttı gölcüktü yedigöllerdi gezersiniz, akarsuyuda bol
Çook teşekkür ederim hemen bakıyorum..biz geçen yaz 6 gün Karadeniz'e gittik her gece bir başka yerde kaldık ve fiyatlar 3 kişilik ailemize gecelik 75-100 arası idi üstelik bayramdı
iki yer önereyim internetten detaylıca bakın
1-Artvin-Şavşat Laşet motel
2Ordu-Fatsa Fanizan bungalow evler
uygulama oteli var. biz kisi basi 40 tl den kalmistik sanirim.merkeze de yakinBen Bolu'ya aşığım.Ancak fiyatlar uçurum kenarı gibi,daha fazla bakamadım,midem bulandı
Çok ütopik belki ama,orda uygun fiyatlı bildiğiniz biyer varmı?
Canım benim malesef, 150 verebilsek zaten çok güzel banglow,butik oteller buldum ama veremiyoruz.Gittisi geldisi,yemeği falan filan hesapladık olmuyo,yol yemek fix zaten kısılma yapılmayan şeyler,bu durumda sadece otelden kısmak zorundayız,sonuç olarak 100 tl altı ancak kurtarıyo.Aksi taktirde gitmeyecez..Günlük ev kiralayın. İstediğiniz şehrin, istediğiniz ilçesinden bulursunuz. Zaten 100 tl demişsiniz, günlük fiyatı taş çatlasa 150 olur.
Nasıl yani uygulama oteli derken,farklı bi sistem falan mı?uygulama oteli var. biz kisi basi 40 tl den kalmistik sanirim.merkeze de yakin
Araştırıyorum hepsini teşekkür ederim..uygulama oteli diye geciyor.o sekilde aratin internetten. turizm ogrencilerinin calistigi turden otellerden
Ben Bolu'ya aşığım.Ancak fiyatlar uçurum kenarı gibi,daha fazla bakamadım,midem bulandı
Çok ütopik belki ama,orda uygun fiyatlı bildiğiniz biyer varmı?
Arayıp soracam teşekkür ederim.ünin sosyal tesisleri var ama personel dışı kabul ediyorlar mı bilmiyorum bi telefon açıp sor istersen