Yardımsever hatunlar..

Culhagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
942
2.027
Herkese selamlar hanımlar..
Hemen konuya geçeyim..
Bu yaz biraz sıkıştık.Zaten hep kısa tatillere çıktık bu zmana kadar.Ancak bu yıl kısa bi tatil bile çok zor gözüküyor.Ben çok bunaldım,eşime sardım saracam,evdeyiz tümgün:bicak:
Sizden isteğim,şöyle hesaplı tarafından önerebileceğiniz,bikaç günlüğüne,karadeniz veya karadeniz iklimi olan,yeşilliği bol,sakin, deniz,sahil şart değil ama,en azından,yanında yöresinde göl,akarsu,ırmak minvalinde bişeyler bulunan(küçük bi su birikintisine de razıyım) ,en önemlisi de,kalacağımız işletmenin temiz olması şartıyla,pansiyon,butik otel vs. bir yer var mı?
Fiyat olarak,gecelik 100tl altı.Çok mu hayalperestim:KK42::KK42:

valla kalcak yeri bilmemde boluya gidin, abanttı gölcüktü yedigöllerdi gezersiniz, akarsuyuda bol

valla kalcak yeri bilmemde boluya gidin, abanttı gölcüktü yedigöllerdi gezersiniz, akarsuyuda bol
Ben Bolu'ya aşığım.Ancak fiyatlar uçurum kenarı gibi,daha fazla bakamadım,midem bulandı:KK42:
Çok ütopik belki ama,orda uygun fiyatlı bildiğiniz biyer varmı?

biz geçen yaz 6 gün Karadeniz'e gittik her gece bir başka yerde kaldık ve fiyatlar 3 kişilik ailemize gecelik 75-100 arası idi üstelik bayramdı
iki yer önereyim internetten detaylıca bakın
1-Artvin-Şavşat Laşet motel
2Ordu-Fatsa Fanizan bungalow evler

Günlük ev kiralayın. İstediğiniz şehrin, istediğiniz ilçesinden bulursunuz. Zaten 100 tl demişsiniz, günlük fiyatı taş çatlasa 150 olur.

biz geçen yaz 6 gün Karadeniz'e gittik her gece bir başka yerde kaldık ve fiyatlar 3 kişilik ailemize gecelik 75-100 arası idi üstelik bayramdı
iki yer önereyim internetten detaylıca bakın
1-Artvin-Şavşat Laşet motel
2Ordu-Fatsa Fanizan bungalow evler
Çook teşekkür ederim hemen bakıyorum..

Günlük ev kiralayın. İstediğiniz şehrin, istediğiniz ilçesinden bulursunuz. Zaten 100 tl demişsiniz, günlük fiyatı taş çatlasa 150 olur.
Canım benim malesef, 150 verebilsek zaten çok güzel banglow,butik oteller buldum ama veremiyoruz.Gittisi geldisi,yemeği falan filan hesapladık olmuyo,yol yemek fix zaten kısılma yapılmayan şeyler,bu durumda sadece otelden kısmak zorundayız,sonuç olarak 100 tl altı ancak kurtarıyo.Aksi taktirde gitmeyecez..
Halbuki gürültüden,stresten kaçıp,oksijen,yeşillik, dağ havası solumayı öyle şiddetle arzuluyorum ki..

uygulama oteli diye geciyor.o sekilde aratin internetten. turizm ogrencilerinin calistigi turden otellerden

Ben Bolu'ya aşığım.Ancak fiyatlar uçurum kenarı gibi,daha fazla bakamadım,midem bulandı:KK42:
Çok ütopik belki ama,orda uygun fiyatlı bildiğiniz biyer varmı?

ünin sosyal tesisleri var ama personel dışı kabul ediyorlar mı bilmiyorum bi telefon açıp sor istersen

Otel terine öğretmenevleri ve üniversitelerin sosyal tesislerine bakabilirsin..

X