• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ssevimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
151
0
26
Bolu
Merhabaalar aranıza yeni katıldım
Bnenim de perşembe gunu gelecekler ama ne yapılır hazırlık olsun davranıs olsun kıyafet olsun ne yapacagımm yardım edın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gelenekler uygulanır mı bilmiyorum ama ben mesela odaya pek girmemiştim. kahveleride istemeden önce vermiştim ama arkadaslarımınkı ıstedıkten sonra verıldı. kıyafetın rahat edebılecegın bırsey olmalı. egılıp dogruluyorsun kahveydı el opmeydı derken falan. hayırlı olsun ınsallah :)

Evet inş hayırlı olurr .. ya hıc bır bılgım yok ve cok heycan baasdı yaa gelenek hanı oo pek içeri girmeme var kız dısarda duruo genelde kahve nasıl olur bılmıorum kıyafettte dizlerde önü kapalı tarzda bısey dusunuorum ama rengı falan ne olsun saçç nasıl olmalı makyaj falan sence ?

hayırlı olsun canım.
sade bir elbise giy, çok kısa ve dekolteli olmasın rahat edemezsin.
saçların uzunsa topuz yaptır hafif bir makyaj.
kısaysa düz fön çektirebilirsin.
ev ayakkabın varsa elbisenin altına ayakkabı giy şık durursun.
kahveyi sen yapma heycandan yapamazsın,
bir ablan,akraban,komşun varsa onlar yapsın tepsiyi sen götür içeriye.
adetleriniz nasıl bilmiyorum ama ben bir kenarda sandalyede oturmuştum,yani odadaydım.
kahveler içilirkende istemişlerdi, verdik gitti denilince ellerini öpmüştüm:)))
sonra çay içtik,yanında pasta poğaça yapmıştım,sohbet ettik çok güzel bir gündü.
ertesi günde söz nişan bir arada olmuştu evde yüzük taktık.

Ya krdeşim yok smimi oldugum kucukluk krdeş gibi oldugum bırısı vr o gelcek kıyfetı bnde ole dusundum hnı trz olrk rengı grılı sıyhlı bıseyy ev aykkabısı dedın nası bişey?? saclarım uzunn belımde dalgalı ama topuzu pek sevmıorum ben baska ne olablır sence makyjla da pek işim olmaz kalem sureemem o derece:D sade bı makyaj olsun dıe dusunuorum . içeriye sence cok gırmıımmmı o zaman istemeden sonra gıreyım o zaman dımı ??

Ya krdeşim yok smimi oldugum kucukluk krdeş gibi oldugum bırısı vr o gelcek kıyfetı bnde ole dusundum hnı trz olrk rengı grılı sıyhlı bıseyy ev aykkabısı dedın nası bişey?? saclarım uzunn belımde dalgalı ama topuzu pek sevmıorum ben baska ne olablır sence makyjla da pek işim olmaz kalem sureemem o derece:D sade bı makyaj olsun dıe dusunuorum . içeriye sence cok gırmıımmmı o zaman istemeden sonra gıreyım o zaman dımı ??

ev ayakkabısı dediğim normal dışarda giyilen topuklular varya onların aynısı ama dışarda giyilmemiş temiz olanı yani,
hani misafirlikte falan giyilirya evin içinde,sizin oralarda pek yok sanırım, istersen şık bir ev terliğide giyebilrsin.
topuz sevmiyorsan bukle yaptır canım açık kalsın saçların.
içeri girip girmemek sizin adetlerinize kalmış bilemiyorum ben içerde oturmuştum.
çok stres yapma, üzme kendini herşey olacağına varır, o günün keyfini çıkarmaya çalış, bye...

hmm anladımmm :D yanii masa yaptır dıosunn içerde nasıl davrancaqımı sapıtırm dıe gırmemeı dusunuorumm tmm canım saolasın :d

hmm anladımmm :D yanii masa yaptır dıosunn içerde nasıl davrancaqımı sapıtırm dıe gırmemeı dusunuorumm tmm canım saolasın :d

Hayırlı olsun.
Ya benim sana tavsiyem lütfen sesli harflerimizi de kullan arada. Gözlerim ağrıdı okuyayım derken. burada 18 yaşında genç kız da var 50 yaşında ablalarımızda. yormayalım insanları değil mi?

çoooooooooooooooooooooooooooook güzeldi kelımelere dökemiyorum şimdi çok farklı bır duygu yaa :D ama çok da güzel bi duygu :D :D bıttı işte bakalımm şubat sonu nişan dıye konusuldu bı aksılık olmazsa inşallah:D

çoooooooooooooooooooooooooooook güzeldi kelımelere dökemiyorum şimdi çok farklı bır duygu yaa :D ama çok da güzel bi duygu :D :D bıttı işte bakalımm şubat sonu nişan dıye konusuldu bı aksılık olmazsa inşallah:D

çoook sevindim canım senin adına.. darısı bize inşallah.. ayrı ayrı ailelerle tanıştık biz de, sıra ailelerin birbiriyle tanışmasına geldi, 3-4 haftaya gelecekler gibi.. ben de şimdiden heyecanlıyım..
ne giydin, ne hazırlıklar yaptınız, neler oldu canım, biraz anlat detaylıca biz de öğrenelim :))))

çoook sevindim canım senin adına.. darısı bize inşallah.. ayrı ayrı ailelerle tanıştık biz de, sıra ailelerin birbiriyle tanışmasına geldi, 3-4 haftaya gelecekler gibi.. ben de şimdiden heyecanlıyım..
ne giydin, ne hazırlıklar yaptınız, neler oldu canım, biraz anlat detaylıca biz de öğrenelim :))))

ayy ınss canımm sennkıde hayırlı olur hazırlık olarak cayın yanına kek elmalı kuraabıye börek poğca ve pasta yptık kıyafetım grılı syahlı bır elbıseydı dız ustunde syh uzun çorap yanii kilotlu çorap gıydım :D saçım uzun ördum yanlardan hafıfde bı makyaj yaptım oyleydı geldıler once çaylar verıldı ıste ısteme oldu arkasından bıraz oturuldu kahvelerı yaptım ıctıler bıraz da oturduk gııttıler iştte :D nişanı falan konustular oyle yanı varsa baska elımden geldıgınce yardımcı olaayım sana :D :D

Back