Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya krdeşim yok smimi oldugum kucukluk krdeş gibi oldugum bırısı vr o gelcek kıyfetı bnde ole dusundum hnı trz olrk rengı grılı sıyhlı bıseyy ev aykkabısı dedın nası bişey?? saclarım uzunn belımde dalgalı ama topuzu pek sevmıorum ben baska ne olablır sence makyjla da pek işim olmaz kalem sureemem o derece sade bı makyaj olsun dıe dusunuorum . içeriye sence cok gırmıımmmı o zaman istemeden sonra gıreyım o zaman dımı ??
hmm anladımmm yanii masa yaptır dıosunn içerde nasıl davrancaqımı sapıtırm dıe gırmemeı dusunuorumm tmm canım saolasın :d
Allahım yarın gün geldi ne yapacağımm
çoooooooooooooooooooooooooooook güzeldi kelımelere dökemiyorum şimdi çok farklı bır duygu yaa ama çok da güzel bi duygu bıttı işte bakalımm şubat sonu nişan dıye konusuldu bı aksılık olmazsa inşallah
çoook sevindim canım senin adına.. darısı bize inşallah.. ayrı ayrı ailelerle tanıştık biz de, sıra ailelerin birbiriyle tanışmasına geldi, 3-4 haftaya gelecekler gibi.. ben de şimdiden heyecanlıyım..
ne giydin, ne hazırlıklar yaptınız, neler oldu canım, biraz anlat detaylıca biz de öğrenelim :))))