Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımmmmmmmmmmmm

gul34

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
448
1
316
Antalya
KIZLAR SAÇLARIMI SİLDİRDİM VE KUMRALA BOYADI RENK GÜZEL OLDU AMA TURUNCULUK VAR MAALESEF.ŞİMDİ BU TURUNCULUKTAN NASIL KURTULABİLİRİM...klava:

birdahaki kumral boyamanda turunculuk kalmaz diye tahmin ediyorum , renk dahada güzel oturabilir

Kıkzlar küllü boyadığımda renk böyle olur mu

Eklentiler

• $beyonce20jayz20cute.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 71
gül saçını sildirince saçın yıprandımı? ne renkti sildirdin? merak ettim canım

gül saçını sildirince saçın yıprandımı? ne renkti sildirdin? merak ettim canım

firuzecim kaç türlü renk vrdı saçımda en son kahveköpüğüne boyamıştım.Sildirince yıpranmadı baya açıldı üstne kumral boyandı ama renk açık olduğu için hafif turunculuk oldu bunu nasıl değiştirebilirim diye merak ettim.

ya gül kendi doğal saç rengin nne idi. baya açıldı demişsin ya. sildirince renk sararıyr mu? nasıl oluyr canım? bende düşünüyrm da

beni ana renk kestane canım ama senelerdir boyarım hep açmayaçalıştım ama boyayla açılmadı.Sinir olacağım gidip sildireyim dedim saçım çok açıldı sarı gibi turuncu gibi üst
ne kumral boyadı aslında güzel oldu ama biraz turunculuk kaldı onun için acaba küllü kumrala boyasam mı diyorum nasıl olur

bence loreal casting serisinin kumralına boya canım o turunculuğu kapatıyr

küllü kumral boyat canım ama bir kaç defada anca geçiyor hatta benim hala war o zıkkım kızıllık geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…