canım iğnenin kaçıncı günündesin normalde 14 15 gün sonra adet olman lazım ama ben 2 kere vuruldum ilkinde 18. ikincisinde 17.gün oldum kan testi garantidir seni üzmek istemem ama yakında adetlenirsin...canlarrr çatlatma iğnesi vuruldum bu aya günümde 3 gündür geçti kan tahlil yaptık sonuç negatif çıktı. bebiş olsa çıkmazmıydı sizce. neden böle oldu herkes 1 hafta önceden sonuç çıkıyor neden benim ki böle oldu. daha beklemelimiyim ümit etmelimiyim acaba? böle olan varsa lütfen yazsın kafam çok karışık..
canım iğnenin 19.günü bu. adetimde 20.de olması gerekiyodu olmadım hala. bazıları geç döllenme oldu ise daha çıkmaz falan dediler.canım iğnenin kaçıncı günündesin normalde 14 15 gün sonra adet olman lazım ama ben 2 kere vuruldum ilkinde 18. ikincisinde 17.gün oldum kan testi garantidir seni üzmek istemem ama yakında adetlenirsin...
hayırlısı olsun canım çok istiyorum bi bebğim olsun Allahım herkese nasip etsin inşallahkanda negatif çıktı ise gebelik yok demektir.ınşallah en kısa zamanda gebe kalırsın
evet geç döllenme ihtimali de var eğer başka yumurtan varsa onlar geç çatlamış olabilir...3 4 gün daha bekle ondan sonra tekrar kan testi verirsin canım umarım hamilesindircanım iğnenin 19.günü bu. adetimde 20.de olması gerekiyodu olmadım hala. bazıları geç döllenme oldu ise daha çıkmaz falan dediler.
acildeki doktorda dedi 3 gün daha bekle olmazsan gel tekrar test yapalım dedi.bu merak öldürecek beni :) umutlanmakta istemiyorum hüsrana uğruyorum tekrra çünkü.evet geç döllenme ihtimali de var eğer başka yumurtan varsa onlar geç çatlamış olabilir...3 4 gün daha bekle ondan sonra tekrar kan testi verirsin canım umarım hamilesindir
seni çok çok iyi anlayabiliyorum ben hatta tatildeydim adet gecikince otelden ayrılıp eczane aradık test bulup yaptım 20 dakika sonra pozitif çıktı inanamadım bir daha yaptım yine 20 dakika sonra pozitif ertesi gün otelden apar topar kan testi vermeye gittik öğleni sonuç çıkmadan adet oldumacildeki doktorda dedi 3 gün daha bekle olmazsan gel tekrar test yapalım dedi.bu merak öldürecek beni :) umutlanmakta istemiyorum hüsrana uğruyorum tekrra çünkü.
İNŞ BİZİMDE BEBİŞLERİMİZ OLUR CANIMseni çok çok iyi anlayabiliyorum ben hatta tatildeydim adet gecikince otelden ayrılıp eczane aradık test bulup yaptım 20 dakika sonra pozitif çıktı inanamadım bir daha yaptım yine 20 dakika sonra pozitif ertesi gün otelden apar topar kan testi vermeye gittik öğleni sonuç çıkmadan adet oldumsabretmek lazım ama olmuyor malesef
aminn canım hayırlı uzun ömürlü bebeklerimiz olsun inşallah en kısa zamandaİNŞ BİZİMDE BEBİŞLERİMİZ OLUR CANIM
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnaminn canım hayırlı uzun ömürlü bebeklerimiz olsun inşallah en kısa zamanda
tşk ederim bebğim hiç umudum yoktu dün kan testide yaptım sonuç 0 dı negatifti. bugün doktorun söledikleri umut oldu bana .1 haftadırda günüm geçiyor. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Ayyy inşallah canım dualarımdasınn
İnsallah canım allah yardımcımız olsun kac yıldır istyntşk ederim bebğim hiç umudum yoktu dün kan testide yaptım sonuç 0 dı negatifti. bugün doktorun söledikleri umut oldu bana .1 haftadırda günüm geçiyor. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
15 aydır evliyim canım ben. 7 aydır korunmayı bıraktım çocuk istiyoruz diye. bu ay 7.ay canım.tadavi gördüm doktor kontrolünde inşallah bu ay hayılı haberi alırım.İnsallah canım allah yardımcımız olsun kac yıldır istyn
İnsallah canım hayırlı haberini bekliyoruz..15 aydır evliyim canım ben. 7 aydır korunmayı bıraktım çocuk istiyoruz diye. bu ay 7.ay canım.tadavi gördüm doktor kontrolünde inşallah bu ay hayılı haberi alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?