yardımmmmmmmmm

NerfatKurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
59
0
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

şuan 25+2 haftalık hamileyim birkaç gündür kalp atışlarım fazla acaba neden

bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen:a015:

kan azligin var canim
demir icerikli meyveler ye
mesela ben sabahlari ac karina havuc,elma ve cugundur cekip suyunu iciyorum cok iyi geliyo.tavsiye ederim
gecmis olsun
eti kaynat iyice pishin tuzla ye

benim hamileliğimin başından beri kalbim çok hızlı atıyor doktor kansızlıktan dolayı kan ilaçımı sabah akşam içiyorum

canım aynı şey bendede oldu,kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi oluyordu.bende arkadaşların dediği gibi kansızlık sandım.hastaneye gittim,kanıma idrarıma ciğerlerime kalbime bakıldı.herşey çok normal çıktı.ben ne olacak nasıl olacak nasıl doğurucam diye çok stres yapmıştım meğer o yüzdenmiş.psikolojikmiş.ama çarpıntının yanında nefes darlığı da oluyordu bende.bence doktoruna sor,zaten kan tahlili yapılıyor belli aralıklarla.

canım bende 20 haftalık hamileyim ama benım hamileligimin basından beri kalbim cok hızlı atıyor benım doktorum beni kardiyologa yonlendırdı ekg eko kan vs. bakıldı çarpıntım varmış dr. bır ılac verdı o da bebeğin gelişimini olumsuz etkileyebiliirmiş o yüzden kullanmıyorum anlayacagın kendı doktorum bu süreçte bununla yasamayı ogrenmelısın dedı....
sen bi çözümünü bulursan mutlaka yaz olur mu?
allah saglıkla evletlarımıza kavusmayı nasıp eder ınsallah

Canım geçmiş olsun aynılarını yaşadım.Doktoruna git kan sayımına baksınlar.Büyük ihtimal kansızlıktan... Demir hapını içiyormusun düzenli?

sağol canım doktorum kan testlerini yaptığında gerek görmedi demir hapına

canım arasıra uykudan uyanırken yatarken oluyor banada. tansiyonunu ölçtürdünmü. tansiyonunu takip et. bende 19 haftalıkken yüksek tansiyon problemi başladı. çok geçmiş olsun.

canım arasıra uykudan uyanırken yatarken oluyor banada. tansiyonunu ölçtürdünmü. tansiyonunu takip et. bende 19 haftalıkken yüksek tansiyon problemi başladı. çok geçmiş olsun.
canım tansiyonu mu düzeni kontrol ediyorum zaten tansiyon normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…