yardimmmmmmm lutfennnn/konu tekrarı

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
Mrhblar.mastit oldumm bu konuyla ilgili bilgisi olan varmiiii

dr a gidin, antibiyotik almadan geçmez gerçekten mastitse
Gecen cuma gunu gittim dr mastit dedi hapta yazdi 3/4 gun.kullandim cok az bi sertlik kalmisti haplari birakmistim hem hap icmekten hoslanmiyorum hemde sutum azalmasini istemiyorummsuan aci cekiyorum sabah ve az once.haplari tekrar ictim bakalim.n olucak

dr un dedigi sure boyunca kullanmaniz gerekirdi
sicak kompres yapin agariyan memeye, bebege emzirmeye çalisin, bosaltamazsa elinizle sagmayi deneyin
ama sicak banyo, isitilmis havlu baya iyi gelecekdir
ilaç için bilmiyorum napsaniz, simdi elinizde yeterince yokdur
geçmezse mecbur geri donceksiniz dr a
mastit basta ufak bi sorun gibi gorunsede tedavi edilmediginde cerrahi islem bile gerektirebilir
atesiniz varmi ? MAstitde atesve titremede olur

Atesim yok cok sukur sicak dus aldim masaj yaptim uzerimi giymeden bebisimi emzirdim 2/3 kez hala sis gibi meme ucum yara olmus o ayri bi aci veriyo bnm fistik uyursa sagmayi dusunuyorum artik nereye kadar dayanabilirsem

Atesim yok cok sukur sicak dus aldim masaj yaptim uzerimi giymeden bebisimi emzirdim 2/3 kez hala sis gibi meme ucum yara olmus o ayri bi aci veriyo bnm fistik uyursa sagmayi dusunuyorum artik nereye kadar dayanabilirsem
Cevap verdiginiz icin ayrica tesk.ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…