- Konu Sahibi rengarenk41
Merhabs arladaslar, bende 2014 eylulde evlenmeye tarih kesenlerdeniz. 2aydir nisanliyiz, ama nisanlimla konusmuyoruz, sorun suu, cok kucuk ve onemli olmayan bi konu hakkinds tartistik. Ve nisanllim bana bu anlamsiz sey yuzunden kustu normalde is cikisi brni arardi eve gidince ve evdeyken konusrduk o gun st15 gibi tartistik ve is cikisi beni aramadi msj atmadi eve gidince de aramafi, aramayanca ben bana tavir yaptigini anladim, bende gereksiz seyler icn tavir yapmasina kizdigim icin msj atmadim, sonucta biz nisanliyiz boyle badit birseyde bana sirt donmesini kabullenemiyorum, cani istediginde kusup cani istwdiginde barismak istememeli, biz her iyi ve zor zamanda birbirimize destek olmaliyiz diye dusunuyorum. Ustelik bu coxuk 33 yasinde ben 27 , ben bunlari dusunurken o dusunemiyormu?? Vel hasir kerem bouyle derken 5 gun gecti ve hala aramadi, sizce ben ne yapmaliyim, ama aramayi dusunmuyorum, bana sirtini donen o ilk adimida onun atmasi gerekiyor diye dusunuyorum, ama beni uzun bi zamandan sonra ararsada bunun bi anlami olmaz, sizlerden bir yorum bekliyorjm ...