erken idrar testi yaptım ama çıkmadıydı, biraz daha bekliyeyim nasılsa akıntım fln olmuyor deyip bu aksam için Ankaraya gidip ertesi güne bi kan testi yaptırmayı düsünüyordum, ama iste o görülen rüya ve korku, bunları farklı boyutlara taşıdı sanki .
merve sana demedi galiba canım o bizm katlettiğimz konu sahibine yazdı sanırım ..
bence sen artık bu rüyayı da hiçbişeyi düşünme, bir istiğfar ve besmele sonra da başka konuları düşün artık, dediğin gibi de bir kan testi yaptırırsın ondan sonrada sonuca göre bir silkelen kendine gel yeter artık hepimiz bazen neler görüyoruz ya da moral bozucu şeytler yaşıyoruz ama etkisinden çıkmaya çalışmak kişinin kendisine kalıyor canım bu arada kasımda aşk başka topiğine de gelirsin orada oluyorum topikleri geziyorum ama arkadaşı rahat bırakayım artık :13:
vallahı adama pekmezler vere vere sabahın köründe kalkmıs yanasıyo ama dedım noluyozzzz bole seyler verırsen sonu bu dedı bende dedımmm qelll aneeemmmm qell canım sen ovulasyon testı denedınmı hıc yararı varmı
adamda hakli aldi o kadar dopingi hemde sabah hahamile kalmaya en uygun zaman
poffum ben daha hic kullanmadim ama bu ay topigimizde bi kac arkadas aldi bakalim onlar faydasini görecekmi:26::26:...cünkü bilmiyorum biliyomusun rose29 adli arkasimiz gecen ay almis ve hamile kalmis....
adamda hakli aldi o kadar dopingi hemde sabah hahamile kalmaya en uygun zaman
poffum ben daha hic kullanmadim ama bu ay topigimizde bi kac arkadas aldi bakalim onlar faydasini görecekmi:26::26:...cünkü bilmiyorum biliyomusun rose29 adli arkasimiz gecen ay almis ve hamile kalmis....
ayyyyyyy vallahımı bılıyom gormustum onuda ayyy ne quzelll yaaaa sabahları dahamı ıyı oluyomuss hımmm benım kocayı ben sabahları uyandırsammı ne etsem bende alıcaktımda bu ay bızım burda eczaneye sordum o ne dedı daha ne olduqunu bılmıuo olmadı bıdahakı ay alıcammmmm artıkk yada alsammı yaa kacırmıs sayılırmıyım yumurtlama qunlerımı 18 reql oldum 5 qun suruyo alıyımmı ne edıyımm :26::26::26::26::26:
ayyyyyyy vallahımı bılıyom gormustum onuda ayyy ne quzelll yaaaa sabahları dahamı ıyı oluyomuss hımmm benım kocayı ben sabahları uyandırsammı ne etsem bende alıcaktımda bu ay bızım burda eczaneye sordum o ne dedı daha ne olduqunu bılmıuo olmadı bıdahakı ay alıcammmmm artıkk yada alsammı yaa kacırmıs sayılırmıyım yumurtlama qunlerımı 18 reql oldum 5 qun suruyo alıyımmı ne edıyımm :26::26::26::26::26:
tabi sabah spermleri daha güclü oluyo bunu bütün doktorlar söylüyo...
eger yumurtlama günlerini anlayamiyo ada o günleri kaciriyosan bence al canim...bide bununla dene bisey kaybetmessin..bizim kizlardan galiba ücü aldi almayi düsünenlerde var...netten almislar uygun fiata aliniyomus....ama adini bilmiyorum..topigimize gelirsen söylerler sana....
Bir arkadaşımın yaşadıkları size anlatmak istiyorum..
6 sında yumurtlama zamanıydı ve eşiyle birlikte olmuş ve daha sonra 14-15 gün sonra regl olmuş fakat şuan mide bulantısı ve kasıklarında bir ağrı yaşıyor onun dışında bir birliktelik yaşamamışlar. Ağzının tadı yok dediğine göre. Hamile olmak istiyordu zaten.. Lütfen yardımcı olurmusunuz???
Öncelikle ben hepinize teşekkür ederim :)
Arkadaşımın adı Ece
Ece'nin en büyük korkusu ya o teste çıkmazsa o yüzden büyük bir sabırla ve heyecanla bekliyor sizde anlayabilirsiniz bunu..
İnşallah da hamiledir :)