- 15 Nisan 2019
- 157
- 163
- 18
- 31
- Konu Sahibi Meryem0661
-
Evet bende okuyorum meryem suresiyle şura suresinin 22.ci ayetini salavat-ı şerife okuyorum insallah rabbim banada verir suyunuda içiyorum meryem ana elinin hic ummadigim anda geldi bana hem eşime hem kendime 8 gündür içiyoruz adetim bitti ertesi gün başladım son 3 gündür adet olacakmışım gibi sancim var niyeyse anlamadimMeryem ana otu değilde meryem süresini okuyup hamile kalanı duymuştum hatta bir yakınımın kızı doğdu bile.
Abla ben hiç yumurta catlatamadim ki 4 yillik evliligim boyunca kac kere kullandim hep negatif cikti bende Allaha sığındımRabbimkabjl etsin tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah arkadaşım.
Adet biteli 8 gun oluyorsa muhtemeleno sancılar yumurtlamadan kaynaklı olabilir. Ovulasyon testi yapıyor musun?
Bi sag kasıkta bi sol kasıkta agri oluyo adet olcakmisim gibi dün gecede karnıma surekli bıçak sokuluyo gibi oldu anlamadim neyin nesi 2 gün evvel süt gibi akinti geldi kokusuz su gibi sonra baska akmadiCanim onun da kurallari var acaba uymadığın icin mi negatif gordum hep ya da doktora gitmedin mi hic?
Allah bağışlasın abla insallah rabbim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine bana da hayirli evlat nasip eder inşallahCanim bende 4.senem biterken hamile kaldım, eşimin sperm sorunu vardı.
Doktorlar normal yolla zor direk tüp bebek dediler tüp bebek yaptık kimyasal gebelik oldu ondan 2 ay sonra Rabbimin ol emri ile normal yolla hamile kaldım cok şükür.
Inan, dua et sabırla bekle vakti zamani gelince nasip ediyor yaradan mevlam.
Amin canim Allah razi olsun, tez vakitte sağlıkla insallah.Allah bağışlasın abla insallah rabbim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine bana da hayirli evlat nasip eder inşallah
Evet abla degerlendirdik umarım bu sefer olur çevremde kimsemde yok bana dua edecek yardimci olacak bunami üzüleyim yoksa tek basima eşimle beraber mücadele ediyoruz bunami üzüleyim dünya menfaat dünyası olmus bunami üzüleyim dua edermisin bana diyorum ederim dua bitince parami alirim diyorlar bana bunami üzüleyimYumurtan catladi muhtemelen canim degerlendirdiniz mi peki?
Kimseden medet ummadan sadece Allah'a sığın canim, Rabbim görüyor çabanı seni sınavına tabii tutuyor sabırla dua ile vakti zamanini bekle.Evet abla degerlendirdik umarım bu sefer olur çevremde kimsemde yok bana dua edecek yardimci olacak bunami üzüleyim yoksa tek basima eşimle beraber mücadele ediyoruz bunami üzüleyim dünya menfaat dünyası olmus bunami üzüleyim dua edermisin bana diyorum ederim dua bitince parami alirim diyorlar bana bunami üzüleyim
Amin ablaKimseden medet ummadan sadece Allah'a sığın canim, Rabbim görüyor çabanı seni sınavına tabii tutuyor sabırla dua ile vakti zamanini bekle.
Inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını tez vakitte sağlıkla hayırla evlatla nasip etsin inşallah.
Dilerim Allah tan en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evladınız olsun..Evet abla degerlendirdik umarım bu sefer olur çevremde kimsemde yok bana dua edecek yardimci olacak bunami üzüleyim yoksa tek basima eşimle beraber mücadele ediyoruz bunami üzüleyim dünya menfaat dünyası olmus bunami üzüleyim dua edermisin bana diyorum ederim dua bitince parami alirim diyorlar bana bunami üzüleyim
Amin abla inşallah rabbim en güzel duayla verir vücudumuzdaki organlarimiza damarlarimiza kadar bilen rabbim doktor ne bilsin ancak Allah düzeltir benim gibi çaresiz insanlariDilerim Allah tan en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evladınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?