Yardimmmmm!!!

Meryem ana otuyla hamile kalanlar varsa katilsin

• Evet bu otu meryem suresi ile okuyup içtim hamile kaldim

OY: 0 0,0%
  • Evet bu otu kullandim ama faydasini görmedim

• Evet bu otu kullandim hormonlarimi düzenledi ama hamile kalmadim

• Evet bu otu kullananlari hamile olduklarini duydum

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

Meryem0661

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
157
163
18
31
Meryem ana otu suyu icipte hamile kalanlar varmi aranızda varsa suyu içtikten sonra yada içmeye devam edince kasiklarinizda yada her hangi hamilelik belirtisi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu olduysa bilgilerinizi paylasabilirmisiniz

Meryem ana otu değilde meryem süresini okuyup hamile kalanı duymuştum hatta bir yakınımın kızı doğdu bile.

Meryem ana otu değilde meryem süresini okuyup hamile kalanı duymuştum hatta bir yakınımın kızı doğdu bile.
Evet bende okuyorum meryem suresiyle şura suresinin 22.ci ayetini salavat-ı şerife okuyorum insallah rabbim banada verir suyunuda içiyorum meryem ana elinin hic ummadigim anda geldi bana hem eşime hem kendime 8 gündür içiyoruz adetim bitti ertesi gün başladım son 3 gündür adet olacakmışım gibi sancim var niyeyse anlamadim

Rabbimkabjl etsin tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah arkadaşım.
Adet biteli 8 gun oluyorsa muhtemeleno sancılar yumurtlamadan kaynaklı olabilir. Ovulasyon testi yapıyor musun?

Rabbimkabjl etsin tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah arkadaşım.
Adet biteli 8 gun oluyorsa muhtemeleno sancılar yumurtlamadan kaynaklı olabilir. Ovulasyon testi yapıyor musun?
Abla ben hiç yumurta catlatamadim ki 4 yillik evliligim boyunca kac kere kullandim hep negatif cikti bende Allaha sığındım

Canim onun da kurallari var acaba uymadığın icin mi negatif gordum hep ya da doktora gitmedin mi hic?

Gittim doktora kullanmadigim ilac kalmadi hamile kalırsın dediler ama kalamadım ovulasyon kiti siparişi verdim kullandim ama sonuç yine yok insallah dualarimi kabul eder rabbimde dedigin gibi yumurta catlatiyorumdur abla (

Canim bende 4.senem biterken hamile kaldım, eşimin sperm sorunu vardı.
Doktorlar normal yolla zor direk tüp bebek dediler tüp bebek yaptık kimyasal gebelik oldu ondan 2 ay sonra Rabbimin ol emri ile normal yolla hamile kaldım cok şükür.
Inan, dua et sabırla bekle vakti zamani gelince nasip ediyor yaradan mevlam.

Canim onun da kurallari var acaba uymadığın icin mi negatif gordum hep ya da doktora gitmedin mi hic?
Bi sag kasıkta bi sol kasıkta agri oluyo adet olcakmisim gibi dün gecede karnıma surekli bıçak sokuluyo gibi oldu anlamadim neyin nesi 2 gün evvel süt gibi akinti geldi kokusuz su gibi sonra baska akmadi

Allah bağışlasın abla insallah rabbim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine bana da hayirli evlat nasip eder inşallah

Yumurtan catladi muhtemelen canim degerlendirdiniz mi peki?
Evet abla degerlendirdik umarım bu sefer olur çevremde kimsemde yok bana dua edecek yardimci olacak bunami üzüleyim yoksa tek basima eşimle beraber mücadele ediyoruz bunami üzüleyim dünya menfaat dünyası olmus bunami üzüleyim dua edermisin bana diyorum ederim dua bitince parami alirim diyorlar bana bunami üzüleyim

Kimseden medet ummadan sadece Allah'a sığın canim, Rabbim görüyor çabanı seni sınavına tabii tutuyor sabırla dua ile vakti zamanini bekle.
Inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını tez vakitte sağlıkla hayırla evlatla nasip etsin inşallah.

Amin abla

Dilerim Allah tan en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evladınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…