yardımmmmm yaa yeterrr artıkk :(((((

bende hergün iç çamaşırı değişmekten bıktım yaa artık yetmiyorlar eşimle krem kullandık ama bana mısın demedi ki yaa erkekten geldiği kesinde yıkıyorum ütülüyorum ama bana mısın demiyor kii cancağızlarımmmmmmmmm offfffffff allahımm zoruna gitmesin de her türlü dertte biz kadınlarda yaaa yalann mı kızlarr

allah yardımcın olsun 1 kez basıma geldi çok zor bdaha da gelmesin inşallah senin durumun daha zor hamilesin ilaç kullanamıyosun ( bana fitil vermişti dr. bde krem ha bde eşiminde içmesi için ilaç ... ama bnm ablam bana sirkeyi önerdi hiç denemedim ama faydalıymış o denemiş sirkeyi pamuklu beze döküp siliyomuşsun günde bikaç kez iyi geliyomuş

kızlar bu mantar illetini bende 2 yıldır ara ara yaşıyorum bundan tamamen kurtuluş yok sanırım. eşimde bende tedavi gördük ama bi süre sonra tekrar başladı kaşıntı olayı yani eşlide tedavi gördük ama fayda etmiyor bir kaç ay sonra yeniliyor hastalık kendini..bende kaşıntı olduğu zmn elma sirkesi sürüyorum, sürmek istemeyenler içsin ama hamileler için bi zararı varmı bilmiyorum. daha önce topikden edindiğim bilgilere göre hamile bayanlarda elma sirkesini suyla ayrıştırıp kullanıyormuş diye biliyorum araştırın geçmişi bulursunuz o sayfaları....ben hamile değilim ve benim tek ilacım neo penotran (fitil), bir tek onun faydasını görüyorum....geçmiş olsun hepimize )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…