yardımmmmm yaa yeterrr artıkk :(((((

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
kızlarr bu mantar illetinden bıktım yaa geçmiyorrr de geçmiyorr nasıl geçecek 27 haftanın içindeyimm ne yapacam yaa bebeğime zarar veriyor mu uzadıda uzadı artık
ne yaptınız ne ettiniz
geçen hafta tam idrar testi yaptırdım 9 çıktı doktor 10dan sonrası için tedavi dedi internette okudum yenileyebiliyor muş yardımm

Bende bu idraryolu enfeksıyonundan bıktım n yardımcı olurmusun banada . Mantar kadar kötü bir hastalık bılmıyorum bekarken yasadım ve cok kotüydü. nasıl dayanıyorsun şişiyor akıntın fazlalasıyor doktor neden 10dan sonra tedavı dıyor ? 9da yuksek degılmı

değilmiş demek canım yaa ama bende bıktımm artık yaaa sınırda dedi bana bilmiyorum bu gittiğimde artık tedavi isticemmm yaa ne olursa olsun fitil kullanımı varmış onu kullananlar memnun kimisi de memnun değil bilmiyorum canım yiii kimler bizim gibi kızlar artıkkkkk bıktımmm yaaa kaşıntıdan ölüyorumm eşimle cinsel problemler yaşayacam diye de korkuyorum birşey dediği yok ama bilmiyorum yaa doğal olarak bende düşünüyorum

herkezde etkı edermı bılmıyorum ama kızlar benım ablamda hamıle aynı seler ondada vardı. kızılcık kaynattı annem bole sulandırıp ıctı her sabah sımdı Allah sukur hıcbıseyı kalmadı.. sızde deneyın belkı ıyı gelır

bilmiyorum canım yaa millet bol su iç diyorr ama bana mısın demiyor ki hala var halaaaaa bakalım artık doktora söylicem ama ara ara geliyorrr bazen su gibi falan

bilmiyorum canım yaa millet bol su iç diyorr ama bana mısın demiyor ki hala var halaaaaa bakalım artık doktora söylicem ama ara ara geliyorrr bazen su gibi falan

canım bu mantar kadar pis birşey yok bende seneler öncesinde olmuştu ne fena birşeydir o ((tuvalette saatlerce ağladığımı bilirim DD bana hap falan vermişti fitil vermişti bol bol su içtimbu arada.onun haricinde alt iç çamasırları ayrı yıka kaynat demişti kuruduktan sonra ağ kısımlarını buharlı ütüyle ütüle demişti doktor .külotlu çorap tayt vb gıyme demıstı hepsını yaptım gectı cok sukur .gecmıs olsun sanada umarım en kısa zamanda gecer sen inkide inş (

bende de var kaşıntı çok fena birde hamileyim geçmedi bir turlu

canım bu arada cınsellik esnasında eşimden bana geçmişti .sorun ondayken onda belirti yoktu ben bu problemi yaşarken yaklasık 1 ay sonra falan onda basladı doktor ıkımızınde kullanacagı tek kullanımlık bır hap verdı ama sen hamılesın sana uygun olanıda vardır mutlaka.ama esın ıcmelı .doktora bı sor bunu camasır kullanımınıda benım kısı gıbı yap bu akıntı ıcın konulan ped veya peceteler daha cok azdırıyomus onları kullanıyosun bellı bı sure kullanma derım ben pecete cok kullanıyodum.rabbım yardımcın olsun

Arap sabunu ile yıkan saf arap sabunu ,çamaşırların dikişli tarflarını kızgın ütüyle ütüle.Sık değiştir çamaşırlarını nemli kalmamaya çalış.

Bu sorunu ben de eskiden çok yaşardım.
Doktorum en son ilaç vermekten sıkıldı ve kızım maydanoz yiyorsun bolca ve saplarını kaynatıp içiyorsun gün boyu demişti.
Çok faydasını gördüm, iltihap söktürücü ve koruyucu özelliği varmış.
Pamuklu ve dikişsiz iç çamaşırları önermişti, pantolon ve türevlerini yasaklamıştı.

Normal katı arap sabunu vücudunuda yıka mantara iyi gelir diye biliyorum canım.Doğal olsun parfümlü falan olmasın çamaşırları beyaz sabunu saf olanını rendele onla yıka bir müddet kaynat kaynatacaklarını dikiş yerlerini kızgın ütüyle ütüle.Yumuşatıcı kullanma bir müddet tabii dr ne verdiyse onuda kullan.Netten araştır arap sabununu.Bunla ilgili bilgi bulursun belki yapıp yapmamak sana kalmış elbet ama ben sadece anneannem zamanından kalma bir yol önerdim.Saf olması önemli arap sabununun

Bu mantar enfeksiyonuna hamileyken bende yakalandim siddetli kasinmaktan artik yanma sisme kizarti kanama oluyordu...dr gittim ovul verdi 4 paket 3 gunde 1 birtane kullaniyordum 2, kullanimimda gecti....simdiki aklim olsa hepsini kullanurdim...mantardan daha beteriyle karsilastim sonra...

Kızılcık ta çok faydalıdır mevsimide geçmedi içebilirsin.Dene belki faidesi olur.

ahh canım aynı dert bende de var hergun ııççamasırı degışmekten bıktım bazen su gıbı gelıyor doktorumu soyledım de bende basından berı var hıç birsey de yapmadı yarın randevum var tekrar konuyu açacam...

Valla ne yapıcam bilmiyorum tek kullanımlık toz yetmedi bana yine var yine var

Ben mantarı elma sirkesiyle yendim..

Elma sirkesini pamuğa döktüm ve vajinayı sildim.İki üç kullanımda bitiyor..

mantar rahatsızlıgını uzun sure yasamıs biri olarak sunu soyleyebılırım kurtulması zordur sıksık tekrarlar gecermı gecmez ama daha az yasamak ıstıyorsanız bırdefa sabun vucut sampuanı vs ıle temas etmemeniz lazım bunun dısında karbonatlı su ıle yıkamalısınız. esınız yada partnerınızınde tadavı olması sart zıra esınızde hıcbır belırtı olmayabılır ama tasıyıcıdır her ılıskıye gırdıgınızde sıze bulasır . bunun dısında pamuklu ıc camasırı gıyın beyaz olsun her yıkamada kaynatın ve mutlaka utuleyın. bunun dısında drumun bana verdıgı fıtıl ve krem sayesınde kurtuldum tabıı sabundan uzagım arada karbonatlı su ıle yıkamaya devam edıyorum vs.. bıde mantar rahatsızlıgı olan arkadaslar antıbıyotıkıcıgınzede yuksek ıhtımal tekrarlayacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…