Merhaba hanimlar hemen konuya giriyim 4 buçuk aylık bebeğim var sezeryan doğum yaptim bu ay mazeretim 2 gun gecikti geri çekilme ile korunuyoruz mazeret olcakmişim gibi agrim var karnim ve belim ağriyor 2 gündür ama olamadim bi türlü inanin yest yapmatya korkuyorum emziriyorum emzirirken nasıl anlarım gebeliği lütfen yardım edin ve 21 yaşim ikinci bi gebelik şuanda cok ağır gelir
Doğumdan sonra adetin düzene girmesi zaman alır. Ben doğum yapalı 10 ay olacak hala gecikiyor. Not: Adetin başlar başlamaz spiral taktır. Geri çekilme korunma biçimi değildir. (Ben taktırdım gayet te rahatım. Hiç değilse her ay stres yok)Merhaba hanimlar hemen konuya giriyim 4 buçuk aylık bebeğim var sezeryan doğum yaptim bu ay mazeretim 2 gun gecikti geri çekilme ile korunuyoruz mazeret olcakmişim gibi agrim var karnim ve belim ağriyor 2 gündür ama olamadim bi türlü inanin yest yapmatya korkuyorum emziriyorum emzirirken nasıl anlarım gebeliği lütfen yardım edin ve 21 yaşim ikinci bi gebelik şuanda cok ağır gelir
Aaaaa gebelik testi pek ucuzmuş.eczaneye gidiyorsunuz 4 liraya bir çubuk test alıyorsunuz ve öğreniyorsunuz.
emzirme süresince adet düzensizlikleri normaldir.
geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
söyleyeceklerim bu kadar :)
İlk kez duyan sadece ben değilmişim galiba. :)Mazeret
Ebem 6. ayda taktirmam gerektiğini söyledi hapi emzirmem nedeni ile kullanamıyorum kondomdada bi kaçkere sorun yaşadik oyuzden korkuyorum 1 sene boyunca biz bu şekilde korunduk geri çekilmeyle ve bebeğimiz isteyerek olduDoğumdan sonra adetin düzene girmesi zaman alır. Ben doğum yapalı 10 ay olacak hala gecikiyor. Not: Adetin başlar başlamaz spiral taktır. Geri çekilme korunma biçimi değildir. (Ben taktırdım gayet te rahatım. Hiç değilse her ay stres yok)
6. aymı? İlk kez duyuyorum.Cevaplariniz için sağolun kiminiz haklisiniz
Ebem 6. ayda taktirmam gerektiğini söyledi hapi emzirmem nedeni ile kullanamıyorum kondomdada bi kaçkere sorun yaşadik oyuzden korkuyorum 1 sene boyunca biz bu şekilde korunduk geri çekilmeyle ve bebeğimiz isteyerek oldu
Taktirmaya gittiğimde dedi 6 aylik olunca gel 3 adet donemi geçmesi gerekiyo dedi6. aymı? İlk kez duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?