Merhaba hanimlar hemen konuya giriyim 4 buçuk aylık bebeğim var sezeryan doğum yaptim bu ay mazeretim 2 gun gecikti geri çekilme ile korunuyoruz mazeret olcakmişim gibi agrim var karnim ve belim ağriyor 2 gündür ama olamadim bi türlü inanin yest yapmatya korkuyorum emziriyorum emzirirken nasıl anlarım gebeliği lütfen yardım edin ve 21 yaşim ikinci bi gebelik şuanda cok ağır gelir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardımmmmm!!! Emziriyorum 4 buçuk aylık bebeğim var adetim gecikti lutfeen yardim!
- Konu Sahibi Altun5151
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Merhaba hanimlar hemen konuya giriyim 4 buçuk aylık bebeğim var sezeryan doğum yaptim bu ay mazeretim 2 gun gecikti geri çekilme ile korunuyoruz mazeret olcakmişim gibi agrim var karnim ve belim ağriyor 2 gündür ama olamadim bi türlü inanin yest yapmatya korkuyorum emziriyorum emzirirken nasıl anlarım gebeliği lütfen yardım edin ve 21 yaşim ikinci bi gebelik şuanda cok ağır gelir
birincisi mazeret değil regl o..
ikincisi korkunun ecele faydası yoktur geri çekilme bir korunma metodu değildir süt felan da korumaz.. bir şeyler yaşıyorsanız sonucuna katlanmanız gerekir..
bir test yapıp öğrenin sonucu yapabileceğiniz çok bir şey yok.. bebek olmayadabilir..
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.994
- 723
Küçücük yaşta evlenip çoluk çocuk sahibi oluyorsunuz, madem ikici bir gebelik istemiyorsunuz daha özenli korunun.
Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir, ve süt korur lafı tamamen bir safsatadır.
Bu bilgileri paylaşmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.
Bir an önce test yapın ve mantıklı bir yöntem ile korunun.
Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir, ve süt korur lafı tamamen bir safsatadır.
Bu bilgileri paylaşmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.
Bir an önce test yapın ve mantıklı bir yöntem ile korunun.
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- 28 Ağustos 2012
- 173
- 221
- 103
Doğumdan sonra adetin düzene girmesi zaman alır. Ben doğum yapalı 10 ay olacak hala gecikiyor. Not: Adetin başlar başlamaz spiral taktır. Geri çekilme korunma biçimi değildir. (Ben taktırdım gayet te rahatım. Hiç değilse her ay stres yok)Merhaba hanimlar hemen konuya giriyim 4 buçuk aylık bebeğim var sezeryan doğum yaptim bu ay mazeretim 2 gun gecikti geri çekilme ile korunuyoruz mazeret olcakmişim gibi agrim var karnim ve belim ağriyor 2 gündür ama olamadim bi türlü inanin yest yapmatya korkuyorum emziriyorum emzirirken nasıl anlarım gebeliği lütfen yardım edin ve 21 yaşim ikinci bi gebelik şuanda cok ağır gelir
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
Aaaaa gebelik testi pek ucuzmuş.eczaneye gidiyorsunuz 4 liraya bir çubuk test alıyorsunuz ve öğreniyorsunuz.
emzirme süresince adet düzensizlikleri normaldir.
geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
söyleyeceklerim bu kadar :)
- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
İlk kez duyan sadece ben değilmişim galiba. :)Mazeret
- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
Cevaplariniz için sağolun kiminiz haklisiniz
Ebem 6. ayda taktirmam gerektiğini söyledi hapi emzirmem nedeni ile kullanamıyorum kondomdada bi kaçkere sorun yaşadik oyuzden korkuyorum 1 sene boyunca biz bu şekilde korunduk geri çekilmeyle ve bebeğimiz isteyerek olduDoğumdan sonra adetin düzene girmesi zaman alır. Ben doğum yapalı 10 ay olacak hala gecikiyor. Not: Adetin başlar başlamaz spiral taktır. Geri çekilme korunma biçimi değildir. (Ben taktırdım gayet te rahatım. Hiç değilse her ay stres yok)
- 20 Ocak 2015
- 9.333
- 13.286
- 248
- 40
- 28 Ağustos 2012
- 173
- 221
- 103
6. aymı? İlk kez duyuyorum.Cevaplariniz için sağolun kiminiz haklisiniz
Ebem 6. ayda taktirmam gerektiğini söyledi hapi emzirmem nedeni ile kullanamıyorum kondomdada bi kaçkere sorun yaşadik oyuzden korkuyorum 1 sene boyunca biz bu şekilde korunduk geri çekilmeyle ve bebeğimiz isteyerek oldu
Taktirmaya gittiğimde dedi 6 aylik olunca gel 3 adet donemi geçmesi gerekiyo dedi6. aymı? İlk kez duyuyorum.