• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmmmm!!! Emziriyorum 4 buçuk aylık bebeğim var adetim gecikti lutfeen yardim!

Altun5151

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
5
3
1
Merhaba hanimlar hemen konuya giriyim 4 buçuk aylık bebeğim var sezeryan doğum yaptim bu ay mazeretim 2 gun gecikti geri çekilme ile korunuyoruz mazeret olcakmişim gibi agrim var karnim ve belim ağriyor 2 gündür ama olamadim bi türlü inanin yest yapmatya korkuyorum emziriyorum emzirirken nasıl anlarım gebeliği lütfen yardım edin ve 21 yaşim ikinci bi gebelik şuanda cok ağır gelir

Canım sorun etme bir yakınımda doğum yaptı 20 gün gecikti ama bebiş yok bir daha ki ay adet oldu

Daha tam düzene girmemiş olabilir hemen panik yapmayın

Merhaba hanimlar hemen konuya giriyim 4 buçuk aylık bebeğim var sezeryan doğum yaptim bu ay mazeretim 2 gun gecikti geri çekilme ile korunuyoruz mazeret olcakmişim gibi agrim var karnim ve belim ağriyor 2 gündür ama olamadim bi türlü inanin yest yapmatya korkuyorum emziriyorum emzirirken nasıl anlarım gebeliği lütfen yardım edin ve 21 yaşim ikinci bi gebelik şuanda cok ağır gelir

birincisi mazeret değil regl o..
ikincisi korkunun ecele faydası yoktur geri çekilme bir korunma metodu değildir süt felan da korumaz.. bir şeyler yaşıyorsanız sonucuna katlanmanız gerekir..
bir test yapıp öğrenin sonucu yapabileceğiniz çok bir şey yok.. bebek olmayadabilir..

eczaneye gidiyorsunuz 4 liraya bir çubuk test alıyorsunuz ve öğreniyorsunuz.
emzirme süresince adet düzensizlikleri normaldir.
geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
söyleyeceklerim bu kadar :)

Test yapmadan bilemeyiz gebelik olup olmadığını. Ancak geri çekilme bir yöntem değildir. Eğer gerçekten bebek istemiyorsanız bu yönteme güvenmeyin. Umarım gebelik yoktur.

ilk çocuğu nasıl yaptın nasıl anladığın gebeliği? aynı yöntemi dene. hayret bişey.
ayrıca geri çekilme bi koruma yöntemi değil diye bas bas bağırıyoruz. kondomu var hapı var varoğlu var.

21 yaşındasın bi de ilk çocuk için bile erken.

Küçücük yaşta evlenip çoluk çocuk sahibi oluyorsunuz, madem ikici bir gebelik istemiyorsunuz daha özenli korunun.
Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir, ve süt korur lafı tamamen bir safsatadır.
Bu bilgileri paylaşmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.
Bir an önce test yapın ve mantıklı bir yöntem ile korunun.

Muhtemelen eşiniz istemiyor GERÇEK KORUNMA YÖNTEMLERİNİ...... siz korunmamışsınız zaten öyle zannetmişsiniz. Hamileyseniz hayırlı olsun demekten başka çare yok. Değilsenizde bu korku aklınızı başınıza getirmiştir umarım.

Doğumdan sonra adetin düzene girmesi zaman alır. Ben doğum yapalı 10 ay olacak hala gecikiyor. Not: Adetin başlar başlamaz spiral taktır. Geri çekilme korunma biçimi değildir. (Ben taktırdım gayet te rahatım. Hiç değilse her ay stres yok)

eczaneye gidiyorsunuz 4 liraya bir çubuk test alıyorsunuz ve öğreniyorsunuz.
emzirme süresince adet düzensizlikleri normaldir.
geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
söyleyeceklerim bu kadar :)
Aaaaa gebelik testi pek ucuzmuş. :spor:

Geri cekilme korunma yontemi degildir ki. Yas 21 ,evleniyorsunuz,cocuk doguruyorsunuz ama dogum kontrolunden de bihabersiniz,bravo. Sonra yardimmmmm, e napalim biz, test cubugunu alan gelsin diyelim madem

Cevaplariniz için sağolun kiminiz haklisiniz
Doğumdan sonra adetin düzene girmesi zaman alır. Ben doğum yapalı 10 ay olacak hala gecikiyor. Not: Adetin başlar başlamaz spiral taktır. Geri çekilme korunma biçimi değildir. (Ben taktırdım gayet te rahatım. Hiç değilse her ay stres yok)
Ebem 6. ayda taktirmam gerektiğini söyledi hapi emzirmem nedeni ile kullanamıyorum kondomdada bi kaçkere sorun yaşadik oyuzden korkuyorum 1 sene boyunca biz bu şekilde korunduk geri çekilmeyle ve bebeğimiz isteyerek oldu

Doğumdan sonra ilk adetinizi ne zaman oldunuz... eğer yeniyse ilk zamanlar böyle gecikmeler oluyor...
Emzirdiginiz icin doğum kontrol hapi kullanamıyorsunuz sanirim ama esiniz korunsun... bu şekilde hep bir ihtimal tabi korunurkende var ama bu kadr degil

Cevaplariniz için sağolun kiminiz haklisiniz

Ebem 6. ayda taktirmam gerektiğini söyledi hapi emzirmem nedeni ile kullanamıyorum kondomdada bi kaçkere sorun yaşadik oyuzden korkuyorum 1 sene boyunca biz bu şekilde korunduk geri çekilmeyle ve bebeğimiz isteyerek oldu
6. aymı? İlk kez duyuyorum.

Back