Yardımmmm!

moryesilsari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
77
2
Merhaba benim şuan konuştuğum biri var yani daha doğrusu henüz tam bir ad koyamasakta sevgili gibi diyebilirim fakat çok sık görüşemiyoruz bu sıralar o yüzdende sadece telefonlar görüşebiliyoruz görüşene kadar mesajlarda nasıl bir tutum sergilemeliyim ki ilgisini azaltmadan daha çok aklında olmayı sağlayabilirim bu konuda yorumlarınızı bekliyorum????

her adım attığını bildirme seni merak etsin.sürekli sen arayıp mesaj atma.o 5 mesaj atıyorsa sen 2 at.

bunun matematıgı yokkı
kendını hep sıkarsan bıgun enı sonu ele verırsın
bosver erken tanısanız nolur erkenden anlasıp anlasamıcagınızı anlarsınız
akısına bırakın

çok mesaj atarsan bunalır, hiç mesaj atmazsan hepten unutur, peşinde mi koşcam yaa der gereksiz özgüven patlaması yaşar..

bu işin ortasını bulmak lazım..
mesaj sayısıyla değil, konuştuğunuz konularla ancak size bağlı kalabilmesini sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum..

mesela akıllı cevaplar verin mesajlara, konuyu devam ettireyim gibi bir çabaya kapılık gereksiz uzatmayın...
ağır davranın ama sıcak olun..

akışına bıraksanız da olur :)
olacağı neyse o olacak zaten, çok fazla şey de yapmamak lazım

evet aslında teşekkür ederim yorum için çok doğru bir yaklaşım olmuş çünkü benimde aklımı kurcalayan şey bu zaten sürekli mesaj atarsam bunaltırım diye atmak istemiyorum hiç atmayıncada birbirimizden uzaklaşırmışız gibi geliyor ortayı nasıl bulacağım yada ne tarz konularla acaba bağlı kalabilmesini sağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…