• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmmm

Bartug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
28
6
86
Arkadaşlar bugün başıma gelen bi olayı soracağım size. Şimdi dün gece yatmadan önce göz makyajımı siliyordum sonra gözlerimn altı kızardı yanmaya başladı neyse pamuğu fazla bastırdım heralde tahriş oldu diye düşündüm, sonra sabahada arkadaşımla denize gidecektim kızarmasın diye bepanthen krem sürdüm ve uyudum sabah denize gittik ve yüzüme güneş kremi sürerken göZüme kaçtı yandı sildim hemn ıslak mendille falan ama geçti denize grdim yüzüm ıslandıkça gözüme kaçtı sanırım o güneş kremi ve denizin ortasında açamadım gözümü o nasıl bir yanmaydı ama karaya kadar gözüm kapalı yüzdüm sonra hemen wc ye gidip soğuk suyla yıkadım ve açabildim göZümü sonunda ama yaşlar akmaya devam ediyor tabi gözümden göz kapaklarım şişti altları şişti ağlamış gibi gözüküyordum.eve geldiğimde annem bu göz nezlesi dedi anlamadım sizce göz nezlesi mi bu yoksa güneş kreminden mi yoksa denzeen falan mikrop mu kaptım ne yapmam gerekir nasıl geçer bu.çay suyunu pamuğa döküp gözümde beklettim ama hala yanıyor böle bi durum başına gelen var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şekerim, üstün çabalarına rağmen gözünü çıkartamamışsın tebrikler :) . Tavsiye; İyi dinlen, tv ve kitap dan uzak dur, mümkünse yarını güneş görmeden gecir. 😘 şimdiden geçmiş olsun.

Çok teşekkürler😃😃👍geçti bile bitek o gün anlattığım gibi oldu ertesi gün geçti demekki mikrop kapmış arkadaşlar başına gelen varsa böyle bir olay çay suyu işe yarıyor söyliyim:)

Back