• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmmm :(((

DAPHNEYY

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
12
1
3
İzmir
Merhaba arkadaşlar bebek kesesi ne zaman görünür en erken...Doktorun hesaplarına göre 5 haftalık hamileyim ama üstten ve alttan ultrasonda keseyi göremediler...Dış gebelik olmasından korkuyorum...Yarın yine randevu var eğer görülmezse kan testine yönlendirecekler...Keseyi geç gören arkadaşlar oldumu aranızda ? Lütfen yardımm :((

Merhaba arkadaşlar bebek kesesi ne zaman görünür en erken...Doktorun hesaplarına göre 5 haftalık hamileyim ama üstten ve alttan ultrasonda keseyi göremediler...Dış gebelik olmasından korkuyorum...Yarın yine randevu var eğer görülmezse kan testine yönlendirecekler...Keseyi geç gören arkadaşlar oldumu aranızda ? Lütfen yardımm :((

Canim oncelikle sakin ol unutmaki bebisin hissediyo yasadigin her seyi,stres yapma sakin olmaya calis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5-6. haftalarda görünür diye biliyorum cnm ama hani derler ya doktor hesabı şu kadarlık hamileyim o normalden faazla oluyorya yani adet bitiminden mi neydi bi hesaplaması vardı doktorun ordan bir hafta fark etse 4 hafta henüz görünmeyebilir ama üzme kendini rabbim hayırlısını nasip eder görürsün inş.

5-6. haftalarda görünür diye biliyorum cnm ama hani derler ya doktor hesabı şu kadarlık hamileyim o normalden faazla oluyorya yani adet bitiminden mi neydi bi hesaplaması vardı doktorun ordan bir hafta fark etse 4 hafta henüz görünmeyebilir ama üzme kendini rabbim hayırlısını nasip eder görürsün inş.

Ewt cnm doktor hesabına göre 5 ama benim hesabıma göre 3.5 - 4 hafta gibi bende iyi olarak böyle düşünüyorum ama, aması var işte üst değilde alltan yapılan ultrasonda kesin grülmesi gerekiyo demişlerdi buna takıldım ben her ikisindede yok..yarınki kan sonucunu bekliycem..Aminn çook saolasın canım..

Back