yardımmmm !!

bensizhayat

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
18
0
16
İstanbul
yeni üye oldum ve bi konuyu sizlere danışmak istiyorum ben geçen ay ayn 17sinde hasta oldum 21inde bitti 22sinde yasmin kullandım sadece beş gün sonra ilişkiye girdm sonra ilacı bıraktım aradan 8 gün geçti ve üç günlük bi kanamam oldu o günden beri kasık ağrılarım geçmedi ara ara oluyo..hastalığım biteli bugun 34 gün oldu hala bişey yok sizce durum nedir yardım ederseniz sevinirim

Yardımcı olabilecekler olsun öyleyse, ama benim gözüm tutmadı

bende yeni üyeyim konu açmadım soru sormadım ama sorsam demek benim için de böyle şüpheler doğabilirmiş.fake misin diyende pekala fake olabilir oysa

Şu ana kadar bu konuyla ilgili hala bir doktora neden gitmiyorsunuz?

Paylaşmak istemişsiniz ve aynı zamanda yardım istemişsiniz ancak konuyla ilgili bir doktor bile olsa böyle karışıdan bu duruma ne söyleyebilir ki?

Buradan alacağınız yardımın sizin içinde bulunduğunuz duruma bir katkısı olabileceğini de sanmıyorum ama bu sadece benim kişisel kanaatim tabi ki.

Yaşınız kaç bilemiyorum ve muhtemelen daha genç bir yaştasınızdır, belki müdahele edilecek bir şey varsa veya bir problem varsa geciktirmeden tespit edilmesi, problemin çözümünü de kolaylaştıracağı için siz de taktir edersiniz ki, en doğru adres sanırım en kısa zamanda bir uzmana görünmek olmalı, öyle değil mi?

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…