yardımmmm :(((((

MeLiSimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
1.219
5
39
kızlar mrb...ben 11 aylık evliyim...bu zamana kadar hiç bi adetimde göğüs şişmesi yada kaşınması olmadı...yaklaşık 2 haftadır göğüslerim şiş ve inannılmaz kaşınıyo içten içe...bide bacak ağrısı yoğun bi şekilde ayak ve bacak ağrısından uyuyamadığım oldu...belim ağrıyo...dün gecede uyurken birden kalktım midem bulandı ve istifrar ettim :KK43: en son ocak 8 de adet olmuştum... sizce hamile olma ihtimalim varmı...test yapmak için bekleyeyim mi biraz daha...

benimde 9 şubat ta adet olmam gerekiyo ama bazı belirtilerim vardı aynen senin gibi bugün sabah test yaptım ikinci çizgi soluk çıktı şimdi şaşkın şaşkın bakınıyorum bence test yap:kahve:

İnşaallah hamilesindir ama teste şu an çok güvenme bence idrar testinde 1 hafta sonra daha iyi yanıt alırsın imkanın varsa kan testi yaptır daha kesin sonuç alırsın ondan. Bebek ne kadar zamandır istiyordun bilmem ama bende istemeye başladıktan 5-6 ay sonra adet öncesi belirtilerimde hep farklılıklarım oldu. bel ağrısı hassasiyet koku duyarlılığı falan ama sonuç koca bir sıfır oldu hep. Allah gönlüne göre versin.

bencede kan testi yaptır güzelim.. beni idar testi yanıltı çünkü çıkmadı bişey 2_3 ay yaptırdım fakat bi baktım hamileymişim :KK70:

X