- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
ay inşallah ya :) ben çoğul gebelik istiyorum. benim fazla mı yumurtam gelişmiş onu mu anlamalıyımKız 3-4 tane bile tutabilir büyük ihtimal çoğul gebelik olur .
Evet maşallah baya gelişmiş. Hadi bi kız bi erkek bekliyorum Şen'den Allah'ın izniyle bol dua et :)))ay inşallah ya :) ben çoğul gebelik istiyorum. benim fazla mı yumurtam gelişmiş onu mu anlamalıyım
AMİİİN ediyorum inşallah olur bu ay :)Evet maşallah baya gelişmiş. Hadi bi kız bi erkek bekliyorum Şen'den Allah'ın izniyle bol dua et :)))
inşallah bakalım :) bekliyorum bende yarın doktora gidince kaçının çatladığı belli olur mu birde hamile kalıp kalmadığımmm8 tane mi maşAlllahhhhh. Arkadasın dediği givi cogul olabilr :) inşAllah hayırlı haberlerini alırız cnmm
Ayy cnmm o konuda hiç bir bilgim yokk yaainşallah bakalım :) bekliyorum bende yarın doktora gidince kaçının çatladığı belli olur mu birde hamile kalıp kalmadığımmm
olsun :) bilmediğin halde genede cevap verdin sağol. bilip okuyup yazmayanlarda varrAyy cnmm o konuda hiç bir bilgim yokk yaa
İnşAllah gönlünce olsunnolsun :) bilmediğin halde genede cevap verdin sağol. bilip okuyup yazmayanlarda varr
Aminnn inşallahh :)İnşAllah gönlünce olsunn
Gün aşırı ilişki olursa elbette olur. Bende de 7 tane gelişmis vardı. Birisi tuttu sadece diğerleri döküldü gitti tam gelişmeden bir tane gelişen de folikul kist olarak kaldı tabi doğumda hepsi temizlendi.Kızlar dun dr a gittim 1 yumurta catlamis 1 yumurta daha catlayacak gelismekteolab yumurtalar var dedi sizce hamile kalir miyimm
Ay insallah benimde tutar daha once hamile kaldim ama kimyasal gebelik oldugu icin düştü sumdi insallah olur cok istiyoruzGün aşırı ilişki olursa elbette olur. Bende de 7 tane gelişmis vardı. Birisi tuttu sadece diğerleri döküldü gitti tam gelişmeden bir tane gelişen de folikul kist olarak kaldı tabi doğumda hepsi temizlendi.
Insallah olur yaİlişki olursa olduysa neden olmasın canım. İnşlh olur
İnşallah canım. Hayırlısı olsunAy insallah benimde tutar daha once hamile kaldim ama kimyasal gebelik oldugu icin düştü sumdi insallah olur cok istiyoruz
Benim sağda 2 solda 2 yumurtam vardı ilaç kullanmamıştım ama kendiliğinden oluşan. Tek ilişki ile hamile kaldım çok şükür sen bide iğne oldun çatlasın diye ayrıca bi tane daha var çatlatacak . İnşlh olur stres yapmaInsallah olur ya
InsallahhBenim sağda 2 solda 2 yumurtam vardı ilaç kullanmamıştım ama kendiliğinden oluşan. Tek ilişki ile hamile kaldım çok şükür sen bide iğne oldun çatlasın diye ayrıca bi tane daha var çatlatacak . İnşlh olur stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?