YARDIMMMM LÜTFEN ;Önce kornual gebelik şimdide ikiz gebelik :/

WizardOfOz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
206
12
68
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba;
Arkadaşlar ben 8+2 haftalık hamileyim.Oldukça karmaşık bi hamilelik geçiriyorum ve ister istemez moralim mozuluyor.Doktorum 5. haftamda bebeğin tüpe yakın olduğunu soyledi. Kornual yani bi çeşit dış gebelik den şüphelendi.Bu konuda daha bilgi sahibi olan başka bi doktora yönlendirdi.15gün bekledik doktor Kornual olmadığını rahmimin kalp şeklinde olduğu için yerinin tuhaf gözüktüğünü soyledi.
Bugun kontrole gittik bebeğin yeri düzelmiş bebiş buyumuş dedi sevindik.Ama o da kursağımızda kaldı şimdide ikiz gebelik dedi Tahlikeli bi durummuş çünkü aynı sıvı içindeymişler.15 gün daha bekliycez dedi .yanlız kese içinde gözüken iki yuvarlakdan birinde fetüs var diğerinde yok dedi .Böyle bir durum yaşayan varmı ? Bu arada bebek buyuyor ama hala kalp atışlarını duymadık:44: ufffff

umarım kötü bişey olmaz canım benim sağ salim bebeklerine kavuşursun ben 6+2 ken kalp atışlarını duymuştum

Çok sağol Tafabi .İnşallah herşey yolunda gider beklemek çok yoruyo beni :18: Nasıl hala kalp atışı duyamadık analayamıyorum

Canim yeni gordum ben..Merak ettim ne oldu ? İnsallah kotu birsey olmamistir..

Dr bana da kornual gebelik dedi yazmamışsın sonuç ne diye inşallah kötü bir durum yoktur

Dr bana da kornual gebelik dedi yazmamışsın sonuç ne diye inşallah kötü bir durum yoktur

malesef bahsettiğim hamilelik 11. haftadasında sonlandırıldı .
Gelişimi 8 . haftada kalmıştı ve kalbi atmadı

Ama sonlandırılan hamileliğimden 3 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve şimdi 1.5 aylık bi kızım var Allah a şükür
o zaman 3 ay nasıl geçer demiştim
Allah herşeyın hayırlısını versın

Allah büyüktür hayırlısını versin cümlemize.Benim gebeliğimin 6. haftasında kalp atışları duyuldu ama dr fazla dinletmedi 5-6 atımlık duydum sadece.Allah kızına uzun ömürler versin...

Canım bendede şüphelendi başka doktora gönderdi 6 hafta lk gebeyim tüpe çok yakınmış üst kısımdaymış ne oldu senin durumun paylaşırsam mutlu olurum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende bugün gittim kornual gebelik ama rahmin boynuz lari varmış o boynuzdayms benim ki de raHime kayarsa kese normal ama ya duzelmezse benm ki daha kötü

banada kornual olabilir dediler 7mm kese göründü sol tarafa yakınmış.3 yıl sonra bebek sahinbi olmuştum yanılan yokmu böyle durumda Allah mücizeleri büyüktür sağa doğru büyümezmi ki

C
banada kornual olabilir dediler 7mm kese göründü sol tarafa yakınmış.3 yıl sonra bebek sahinbi olmuştum yanılan yokmu böyle durumda Allah mücizeleri büyüktür sağa doğru büyümezmi ki
Canim cok benzer bir durum yasiyorum senin durumum ne oldu sonradan duzelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…