- 17 Kasım 2023
- 37
- 4
- 1
- 20
- Konu Sahibi berivann__
-
Hayır gitmedimdoktora gittiniz mi
neden? bu kadar ani kilo kaybı olmuş neden doktora gitmiyorsunuz. her şey olabilir. önce dahiliyeye gidin.Hayır gitmedim
Bizimkilere zamanında söyledim ama fazla takmıyorlar yemek yememek ten dir boş yere gitme diyorlar gidemedim bende.neden? bu kadar ani kilo kaybı olmuş neden doktora gitmiyorsunuz. her şey olabilir. önce dahiliyeye gidin.
kendin git hemen her şey olabilir bağırsak kurdu olabilir ne bileyim türlü türlü şeyi var hiç normal değil 35 kilo boyunuz kaç kiBizimkilere zamanında söyledim ama fazla takmıyorlar yemek yememek ten dir boş yere gitme diyorlar gidemedim bende.
Bende normal olduğunu düşünmüyorum zaten doktora görünmek istiyorum ama bilemiyorum işte uygun randevu bulursam giderim herhalde
İlk başlarda önemsemedim çünkü kilo verirken aynı zamanda da alıyordum azda olsa ama durum ilerledi bu sefer hiç kilo alamama ya başladım hastaneye gitmeyi düşünüyorum da bakalım hayırlısı şuanda randevular felan yok baktım varsa da alırım randevu.6 ayda 20 kilo vermek ve sonrasında kusmak vs hiç normal değil ben korktum şuanda nasıl gitmezsiniz
Nerden biliyorsunuz bir şey çıkmayacağını ? 20 kilo vermişsiniz bi anda bu normal mi sizce ? Randevu yoksa sabah 8 de gidin alırlar zatenİlk başlarda önemsemedim çünkü kilo verirken aynı zamanda da alıyordum azda olsa ama durum ilerledi bu sefer hiç kilo alamama ya başladım hastaneye gitmeyi düşünüyorum da bakalım hayırlısı şuanda randevular felan yok baktım varsa da alırım randevu.
Gerçi önemli yada kötü bir şey çıkmıyıcağını biliyorum ama neyse ne olur ne olmaz gitmekde fayda var
Nereden biliyorsunuz kotu birseu cikmayacagini mesela? Merakımdan soruyorumİlk başlarda önemsemedim çünkü kilo verirken aynı zamanda da alıyordum azda olsa ama durum ilerledi bu sefer hiç kilo alamama ya başladım hastaneye gitmeyi düşünüyorum da bakalım hayırlısı şuanda randevular felan yok baktım varsa da alırım randevu.
Gerçi önemli yada kötü bir şey çıkmıyıcağını biliyorum ama neyse ne olur ne olmaz gitmekde fayda var
Genelde böyle oluyor çünküNereden biliyorsunuz kotu birseu cikmayacagini mesela? Merakımdan soruyorum
Öyle yapıcam haberdar ederimDetaylı bir tahlil yaptırmanız lazım. 6 ayda 20 kilo kaybı çok ciddi bir şey. Diyabet, tiroid ve adını anmak istemeyeceğim birkaç hastalığın belirtilerinin başında ani kilo kaybı var. Sebebini bulun sonra çaresine bakarsınız.
Öyle denicemNerden biliyorsunuz bir şey çıkmayacağını ? 20 kilo vermişsiniz bi anda bu normal mi sizce ? Randevu yoksa sabah 8 de gidin alırlar zaten
Benim babaannem mide kanseri olduğunda aniden aşırı zayıfladı kusuyordu check up yapıldı reflü dediler meğer kansermiş geç kalındığı için tüm vücudu sardı korkutmak istemem amaÖyle denicem
Evet bende boyle rahat davranip ben kilo verip alamayinca takmayinca kanser oldugumu ogrendim bagirsak. Cok sukurki erken teshisti. Daha fazla rahat davranmadigim icin Allaha hergun sukrediyorum bana ikinci sansi verdigi icin hamd olsunGenelde böyle oluyor çünkü
Dahiliyeye her zaman randevu olur diye biliyorum.İlk başlarda önemsemedim çünkü kilo verirken aynı zamanda da alıyordum azda olsa ama durum ilerledi bu sefer hiç kilo alamama ya başladım hastaneye gitmeyi düşünüyorum da bakalım hayırlısı şuanda randevular felan yok baktım varsa da alırım randevu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?