merhaba arkadaşlar. bu konularda çok acemiyim. kaç gündür kafam allak bullak oldu.
1 haftadır mide bulantısı ve iştahsızlık var ve 4 gün adetim gecikti doktora gittim beta değeri 5 çıktı hamile değilsin dedi.
ancak çevremdekiler hamile olabileceğimi söyleyip kafamı karıştırdı. midem biraz rahatsız ilaç kullanmam gerek ama annem kullanmamı istemiyor. acaba adet gecikmesi mide bulantısı yorgunluk bunlar hamilelik belirtisi mi sadece. adetim çok düzenli olmasına rağmen 4gün gecikti. İl değiştirdim havadan mı sudan mı diye düşünüyorum doktor da bir şey demedi.
cnm 5 çıkmasıı gebelik olabilir anlamına geliyor 5 sınır değer die biliyorum benim hamileliğimde ilk yaptırdığım beta 4 tü düşün artık hakkında hayırlısı olsun
cnm 5 çıkmasıı gebelik olabilir anlamına geliyor 5 sınır değer die biliyorum benim hamileliğimde ilk yaptırdığım beta 4 tü düşün artık hakkında hayırlısı olsun
Ciddi misin. O zaman ben ilaç kullanmayayım. Haftaya kadar bekleyeceğim adetim olmazsa tekrar kan testi yaptırayım o zaman.
Sağol canım cevap yazdığın için:)
Ciddi misin. O zaman ben ilaç kullanmayayım. Haftaya kadar bekleyeceğim adetim olmazsa tekrar kan testi yaptırayım o zaman.
Sağol canım cevap yazdığın için:)
cnm sonuçlar merkezden merkezebile değişebiliyor ben 4 gün sonra başka bi hastanede yaptırdığımda 157 çıkmıştı bencede içme ilaç riske atmmaya gerek yok
bugün başka bir hastaneye gittim tahlil yapmaya gerek görmedi doktor önceki sonuçlara baktı ve muayene etti hamile olmadığımı söyledi. İdrar yolu Enfeksiyon var mide bulantısı ondandır dedi ama adet geçikmeme sebep bualamdı adet söktürücü verdi.
doktorla görüşmeden sekreteri bilgilerimi girerken sonucada baktı ve bir an hamilesiniz dedi çok heyecanlanmıştım aam maalesef doktor hanım acı gerçeği söyledi.
Yeni evli olmama rağmen eşimin hamile olduğumu sölenince evrdiği tepkiyi görünce keşke dedim. Umarım sorun olmadan zamanı gelince bu heyecanı yaşarım.
Kadın Doğumcu bir sürü ilaç verdi. İdrar yolumdaki enfeksiyon için verdiklerini anladım da fitil felan verdi onu anlayamadım. bir şey de demedi. ilacın birini kullandım, adet giderici, adetim oldu hemen.
hamile ihtimali kalmadı konuyu kapatmak ya da silmek mümkün mü acaba.