• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yardımmmm 15 aylık bebeğimle neler oynuyabilirim???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

femina

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
73
2
286
Adana
Sevgili anneler benim 15 aylık bir oğlum var oğlum doğduktan sonra işimden ayrıldım. eşimle ailemden uzaktayız bebişimle bir başımayım. Daha önce evde oturmamanın verdiği bir sıkıntı ayrıca gün boyu yalnızlık bazen beni çok bunaltıyor. Bebeğimde çok sıkılıyor eskiden en azından baharda filan parka giderdik şimdi sıcaklardan dolayı tüm gün evdeyiz. oğlum Oyuncaklarından çok çabuk sıkılıyor. Ne yapacağımı nasıl oyalicağımı şaşırıyorum bazen. Deneyimleri olan anneler paylaşırsa çok sevinirim. sevgiler

Resim yapın birlikte. Verin eline boya kalemlerini çizsin dursun bayılıyorlar.
ılk kitaplarım serisi var. Çok güzeller ve faydalı. Oldukça da oyalayıcı.
Kendiniz oyuncak yaratın. Mesela bir kağıt yada plastik bardakları üstüste dizmece oynuyoruz.
O bardakları devirmece oynuyoruz.
Yastıkları koyuyoruz yere üzerlerine atlamaca zıplamaca vs oynuyoruz.
ıki sandalyeyi koyup üstüne örtü örtüyorum. Köprü gibi oluyor onun altından geçmece oynuyoruz.
Böle böle sizde çeşitlendirebilirsiniz.
Havuzuna su doldurup balkonunuz varsa oynayabilirsiniz.
Birde akşam üstü saatleri park için uygun hava sıcak olsa da.
Atın kumlara oynasın miniş.

Back