Nikah Yardimmm..

banned21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
60
4
Kızlar merhabalar

Nisanlimin is yoğunluğundan daha nikah günü alamadık düğünümuz 10 eylülde geç mi kaldık çok stres yapıyorum hemen veriyorlar mi nikah gününü.

Bir diğer konuda kına giyilen gelinin elbisesini ve bindalliyi kim alıyor? Aynı şekilde damadin kınadı giydiği takım elbiseyi kim alıyor? (Tabiki kim nasıl anlaşılirsa öyledir ama merak ettim:)

Nikah tarihini simdiden almaya bakin siz yine de. Digerlerini erkek yapar ama bazi yerlere gore de degisir. Siz aranizda konusup halledin..

Benim nikahım 9 eylül de ve mayısta aldık tarihi canım. ilk gün almaya gittik ve çoktan eylülün bazı günleri dolmuştu bile yani geç kalmış olabilirsiniz maalesef acele edin.. Ben istanbuldayım bu arada o yüzden çabuk dolmuş olabilir başka illerde belki bu kadar yoğunluk yoktur..
Bizim adetlerimize göre düğün salonunda nişan yapanlar nişanlık aldığı için(erkek alır) kına da da o kıyafeti giyer, isteyen farklı kıyafet alabilir onu da erkek alır. Erkeğe kına da bişey alınmaz bizde nişanda ne giydiyse onu giyer. Ama almak istersen alabilirsin tabi, bende almak istiyorum mesela uygun bi takım bulursak bulmazsak nişanlığını giyecek nabalım zorunlu değil sonuçta

bizde geçen hafta gün almaya gittik , tanıştığımız güne 12 kasım a aldık çok şükür . bi İl de yaiıyorsanız bence geç bile kalmışsınız hemen gidip almaya çalışın.ama yaşadığınız yere göre yoğunluğu değişebilir

Benim kardeşimde eylülde evlenicrk nikah günü zor buldu hemen başvuru yapın zaten bide o ay kurban bayramı günler doluyo..

Bide nikah için yaşadığınız il ve semtde önemli yoğunluk bakımından... Kınaya gelince gelinimizinn herşeyini biz yaptık kına malzemeleri, kıyafet vs zaten bizde damat kınaya gelmiyo onun bişey almasına gerek kalmadı:))

bizimde düğün eylülde bizde almadık günü ama burda çok yoğunluk olmaz diye düşünüyorm ondn rahatız büyük şehirdeysen alın bence en azından günü belli olsn kafan rahat olur kınadada düğündede herşeyi erkek alır ama kız tarafı nişanda damada bişey almadıysa kınada bi takım elbise ayakkabı fln alır biz ayrıca nişan yapmadık onun için kınada bunları alcaz inşallah hepimizin hakkında hayırlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…