Yardımmm :((

sema4747

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
104
15
43
Arkadaşlar 17 günlük adet gecikmem oldu. Ama bu gece adet oldum bundan 2 gün önce de ilişkim oldu adet olmadan 2 gün önce acaba hamilelik şansım varmıdır 2 gun oldu cunkü biraz korkuyorum acıkcası daha erken diye düsünüyoruz

Adet olduysan hamile değilsindir büyük ihtimalle. Ama etrafımda üzerine gören Arkadaşlarım da oldu. Bu Yüzden test yaptırsan daha iyi olur bence...

Merhabaaa bem bir haftadır kahverengi lekeler ve baş ağrısıyla uğraşıyorum afet im düzensiz belin ve kasık bölgem ara ara ağrıyor midem bulanmıyor ama ac değilken bile ac hissediyorum son iki ay önce adet oldum sizce sebeb neeeee dzensz adetm

Hic sanmiyorum canim cunku adete bir hafta kala yumurtamiz curuyup catliyo diye biliyorum bende adetime 9 gun kala iliski yasadim cocuk istiyorum ama olmadi sanmiyorum hamile kaldigini canim.

Tesekkür ederim cevabınız için ama sizin yine 9 gün kala olmuş benimki olmadan 2 gün önce oldu kafamı karıstırdı bide normalde cok yogun olurdum bu seferki yogun değildi az da değil normal buda kafamı karıstırdı ayy cok elhamlıyım

Hayirlisi olsun canim olmazsa adetin bitiminde test yapar sonucu ogrenirsin..sonucu ogrendiginde mutlaka yaz merak ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…