Ayteny Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2013 41 4 98 Azerbaycan 27 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayteny #1 Arkadaslar ben telden giriyorum, ve yazdigim cevaplar eger az harf kullanilmissa gonderilmiyor. Normalmi?
Arkadaslar ben telden giriyorum, ve yazdigim cevaplar eger az harf kullanilmissa gonderilmiyor. Normalmi?
demetsa Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2013 262 27 38 Bursa 30 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayteny #2 Bilemedim normal degil heralde çünkü bende telden giriyorum uygulamayı indirdinmi teline kadinlar kulubu uygulamasini İmza
Bilemedim normal degil heralde çünkü bende telden giriyorum uygulamayı indirdinmi teline kadinlar kulubu uygulamasini İmza
Ayteny Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2013 41 4 98 Azerbaycan 30 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayteny #3 demetsa .!.: Bilemedim normal degil heralde çünkü bende telden giriyorum uygulamayı indirdinmi teline kadinlar kulubu uygulamasini İmza Genişletmek için tıkla... Anladim. Cok tesekkur ederim :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
demetsa .!.: Bilemedim normal degil heralde çünkü bende telden giriyorum uygulamayı indirdinmi teline kadinlar kulubu uygulamasini İmza Genişletmek için tıkla... Anladim. Cok tesekkur ederim :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi