• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yardımmm....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ebru_lii

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
71
11
18
34
Bebeğim 1 yaşında ve uyku saatlerinde sürekli ayağımda sallıyorum ve uyuduğu sürece ayağımda uyuyor . Gecede benden ayrı yatmıyor. Sizce nasıl bu huylarından vazgeçirebilirim ?

10 aylıgız bizdede aynı sorun varr maaleseff doktora bıle göturdum uyku sorunu ıcın bı cozum yokk zombıyım resmen:(

Bebeğim 1 yaşında ve uyku saatlerinde sürekli ayağımda sallıyorum ve uyuduğu sürece ayağımda uyuyor . Gecede benden ayrı yatmıyor. Sizce nasıl bu huylarından vazgeçirebilirim ?

siz ev işlerini yemegi bulaşıgı nasıl hallediyorsunuz
işe ilk olarak gündüzlerden başlayın
gündüzleri yatagına yatırın
agladıgı zaman kucagınıza alın
pışpışlayıp geri yatırın
kalkarsa eger sizden çekiniyorsa
sert bi sesle yerine yatmasını söyleyin
anlayacak yaşta artık
yani bi süre aglamasına müsade etmeniz lazım
yatagına
oyuncak verin yani uyku arkadaşı olsun
ona sarılıp uyusun
yatagına hatta çarşafının üstüne mesala bir tülbentinizi serin
sizin kokunuzla uyusun
şimdiden kolay gelsin

siz ev işlerini yemegi bulaşıgı nasıl hallediyorsunuz
işe ilk olarak gündüzlerden başlayın
gündüzleri yatagına yatırın
agladıgı zaman kucagınıza alın
pışpışlayıp geri yatırın
kalkarsa eger sizden çekiniyorsa
sert bi sesle yerine yatmasını söyleyin
anlayacak yaşta artık
yani bi süre aglamasına müsade etmeniz lazım
yatagına
oyuncak verin yani uyku arkadaşı olsun
ona sarılıp uyusun
yatagına hatta çarşafının üstüne mesala bir tülbentinizi serin
sizin kokunuzla uyusun
şimdiden kolay gelsin

ben onlqarı denemdım ama cok ınatcııı aglamsı cok uzunn suruoo gecelerı halen 4-5 kez kalkıo gece mamsınıda kesemedım muhallebı yedırıp su ıcırıp yatırıom am agece kalktıgında o sutu ıcmeden uyuymuo:(

bizde de öle malesef:( ev işleri de aksıo haliyle. kucağımdayken yapmaya çalışıorum yada babası işten gelince .. o da çok geç oluyo tabi herşeyi deniyorum ama olmuyo :S

Back