Yardımmm !!!!!!!!!!!!!

almdc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
178
8
68
34
İstanbul
merhabalar

annemin bayadır suren bir ağız hastalığı var dr. gittik ama çözüm bulamadık yardım ederseniz sevinirim.. Annemin dilinde rahatsızlık var dilinin üstü çatlak gibi yara yemek yiyemiyor baharatlar bile ağzının aşırı yanmasına sebep oluyor. Nedeni ne olabilir ???

geçmiş olsun öncelikle..ç Hiç bir ilaç iyi gelmediyse nazara inanıyorsanız bence bir nazar duası okutun ...

tanı koymak için tam bir muayene gereklidir; ama söylediğiniz bulgularla aklıma gelen ilk durum "coğrafik dil" denilen rahatsızlık.. malesef etkin bir tedavisi yoktur. sadece lezyonun şiddetlenmesini engellemek için dikkatli olmak gerekir. mesela çok ekşi, acı yiyeceklerden, asitli içeceklerden kaçınmak gerekir; eğer durum çok şiddetliyse doktor kontrolünde topikal steroid, veya anestezikli gargaralar kullanılabilir belki. (bunlar sadece fikir verme amaçlı yazılan bilgiler; tanı, tedavi yerine geçmez.) geçmiş olsun.

çok teşekkürler annemin suan baya ilermiş durumda sanırsam ama doktorların verdiği şeylerde iyi gelmiyor hafifletmedi bile yemeklerdeki salçalı su bile yakmaya yetiyor ağızını

çok teşekkürler annemin suan baya ilermiş durumda sanırsam ama doktorların verdiği şeylerde iyi gelmiyor hafifletmedi bile yemeklerdeki salçalı su bile yakmaya yetiyor ağızını

ne verdi doktorlar şimdiye kadar?

canım ilacın adını suan bilmiyorum ama gargara verdi

büyük ihtimalle klorhex tarzı bir gargaradır. isterseniz bir doktora daha görünün; analjezik veya anestezik içeren gargaralar verilebilir. geçmiş olsun

büyük ihtimalle klorhex tarzı bir gargaradır. isterseniz bir doktora daha görünün; analjezik veya anestezik içeren gargaralar verilebilir. geçmiş olsun

çok teşekkür ederim bugünlerde daha beter oldu annemin ağızı cuma gunu dr. tekrar gidicezz inş iyi gelir çok üzülüyorum

çok teşekkür ederim bugünlerde daha beter oldu annemin ağızı cuma gunu dr. tekrar gidicezz inş iyi gelir çok üzülüyorum

grip, soğuk algınlığı veya en büyük etkenlerden biri olan stres mevcutsa annenizde; şikayetleri artabilir..bünyenin zayıf düşmemesi lazım; aklınızda bulunsun. geçmiş olsun

grip, soğuk algınlığı veya en büyük etkenlerden biri olan stres mevcutsa annenizde; şikayetleri artabilir..bünyenin zayıf düşmemesi lazım; aklınızda bulunsun. geçmiş olsun

merhaba..
annemi gene dr. götürdük cuma günü B grubu vitamini verdi ve aşırı derecede demir eksikliği var ddı bunlardan kaynaklanabilirmi acaba???

benim annem konuşamıyodu çok yaşadı zavallı gargara falan fayda etmedi meğerse b12 eksikliğindenmiş iğne vurununca hemencik geçiverdi

merhaba..
annemi gene dr. götürdük cuma günü B grubu vitamini verdi ve aşırı derecede demir eksikliği var ddı bunlardan kaynaklanabilirmi acaba???

Kaynaklanabilir tabiki. Ben tahlil yaptırdınız ve birşey çıkmadı sanıyordum; onun için böyle bir fikir yürütmüştüm. Umarım kısa sürede iyileşir anneniz

Kaynaklanabilir tabiki. Ben tahlil yaptırdınız ve birşey çıkmadı sanıyordum; onun için böyle bir fikir yürütmüştüm. Umarım kısa sürede iyileşir anneniz

diğer dr. da tahlil yapmıştı ama byle bsey dememişti gargara verdi yolladı geçmedi şimdi bu dr. B grubu vitamin hapları verdi geçer inşş

bize hap şeklinde verdi işe yarar mı acaba??

evet yarar meğer b12 eksikliği yaparmış ağız yarası sağolsun doktorlar söylemedide sağlık ocağında hemşire söyledi benim oluyo b12 alınca düzeliyo diye ama tabi altta yatan bi sebep yoksa

evet yarar meğer b12 eksikliği yaparmış ağız yarası sağolsun doktorlar söylemedide sağlık ocağında hemşire söyledi benim oluyo b12 alınca düzeliyo diye ama tabi altta yatan bi sebep yoksa

aynn bizde kaç dr. gittik ettik hiç bsey demediler gargara verdiler hep saolsun silivrideki dr. ddi bizede inş. işe yarar sizde çok geçmiş olsun teşekkür ederim bilgiler için :):):)

Gargaranın hiç bir faydası yok..aynen dilimde yarıklar oldu 1 hafta yemek yiyemedim..bir arkadaşım nar yememi önerdi...

akşam oturdum nar yedim..dilim acayip yandı..ve sabah kalktım iyileştim bence denemelisin..

Gargaranın hiç bir faydası yok..aynen dilimde yarıklar oldu 1 hafta yemek yiyemedim..bir arkadaşım nar yememi önerdi...

akşam oturdum nar yedim..dilim acayip yandı..ve sabah kalktım iyileştim bence denemelisin..

hemen anneme nar almam lazımmmm B vitamınıde sanki biraz düzeltti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…