Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yardımmm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

H_SUDE_H

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
118
5
318
38
Manisa
mrb arkadaşlar bende saçlarımdan dertliyim......... aranızda zeytinyağı ve sarımsak kürünü deneyen var mı gerçekten faydası var mı .. ben bugün 20 tane sarımsağı ezdim 2 s bu bardağı kadar zeytinyağıyla karıştırdım 1 hafta kadar bekletip saçıma sürecem bide aktardan lavanta yağı alıcam onu da ekliycem kötü kokmasın diye böyle bi kür deneyen varsa lütfen sonucunu yazsın

bekletme bence sarimsagi. sacina suruceksin sonucta.tursu gibi olur. birde sarimsak cok agir bsy..
taze taze yap oyle kulan derim.

Başlıkta da yazdığım gibi yağlı bir saç tipine sahipseniz daha fazla dökülmeye neden olabilir. Ben son zamanlardaki saç kaybımı bu kür nedeniyle yaşadım.

Başlıkta da yazdığım gibi yağlı bir saç tipine sahipseniz daha fazla dökülmeye neden olabilir. Ben son zamanlardaki saç kaybımı bu kür nedeniyle yaşadım.

saçlarım yağlı değil hatta çok kuru sen bu kürün aynısını mı uyguladın sarımsağı yağda bekletip saçına mı sürdün yoksa sadece zyağı mı .....

sarımsak çok iyi bir dezenfektandır ve kan dolaşımını hızlandırır o yüzden dökülmeler azldı ya da saç büyümesi hızlanır. sarımsak saç çıkarmaz ve o kötü kokuyu çekmeye değmez. her gün sarımsak tüketin yiyin inanın bin kat daha çok faydasını görürsünüz.

saç dibine sürülen zeytinyağı sık kullanımda tıkanma yapıp dökülmeyi artırabilir eğer ki sağlıysa saçlarınız daha da artırır.
benim size tavsiyem genetik bir dökülmeniz, erkek tipi hormonal durumlara bağlı dökülmeniz yoksa karanfilli su kürünü deneyin, multivitamin alın ya da beslenmenize vitamin mineral protein ağırlığı verin.

ciddi dökülme varsa kesin kesin kesin doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…